inTurda.ro

VIDEO: Acțiune TNL TURDA – Valentine’s Day 2016

VIDEO: Acțiune TNL TURDA – Valentine’s Day 2016

VIDEO: Acțiune TNL TURDA – Valentine’s Day 2016
februarie 15
13:44 2016

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal a celebrat duminică, 14 februarie 2016, la patinoarul situat în centrul istoric al Municipiului Turda,  ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală (Valentine’s Day) prin activitatea “De 14, la Turda, iubirea topește gheața”.

La eveniment au participat cuplurile de tineri îndrăgostiți care au spus un ”DA” printr-o căsătorie simbolică. Cuplurile de îndrăgostiți, care au participat la acest eveniment, sunt inscriși automat în concursul organizat de TNL Turda, concurs care se desfășoara pe rețeaua de socializare Facebook, astfel, primele trei cupluri a căror fotografie va obține cele mai multe like-uri vor fi premiate:

Locul I – o cină romantică

Locul II – o intrare gratuită la Complexul Balnear Potaissa (centrul SPA)

Locul III – 2 bilete gratuite la cinema.

Programul a inclus și o demonstrație de arte marțiale pe patine, desfășurată de Clubul Sportiv Samurai Turda, condus de Paul Cățănaș, dar și un recital al tinerei și talentatei soliste de muzică populară Oana Vențel. 

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Wizz Air începe operarea zborului Cluj – Munchen

COMUNICAT DE PRESĂ: Cluj-Napoca, 15 februarie 2016: Compania aeriană Wizz Air lansează astăzi o nouă rută între baza sa din...

Închide