inTurda.ro

Lucrările derulate în cadrul contractului de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” au fost executate în proporţie de 70%

Lucrările derulate în cadrul contractului de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” au fost executate în proporţie de 70%

Lucrările derulate în cadrul contractului de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea                        Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” au fost executate în proporţie de 70%
martie 30
14:46 2016

 

caa comunicat

 

 

 

 

 

 

 

Parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către C.A.A. din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013, contractul mai sus menţionat are drept scop reabilitarea şi modernizarea                                             Staţiei de Epurare Turda-Câmpia-Turzii.

La data de 30.03.2016 progresul fizic al contractului, în valoare de   1 522 096,27 lei, este de 70 %.

Precizăm faptul că, până în prezent, antreprenorul – Asocierea   S.C. SYSCOM WATER TECHNOLOGY S.R.L. şi S.C. DONDI PROJECT CONSTRUCTII S.R.L. a executat şi activitatea de montare a panourilor termoizolante TOP ROOF C5 100 mm şi TOP WALL 100 mm.

Panourile termoizolante TOP ROOF C5 100 mm şi TOP WALL 100 mm sunt un element prefabricat de tip sandwich realizat în sistem „legat” , cu aderenţă totală între elementele componente.

Prevăzute cu izolaţie din poliuretan, se folosesc la realizarea acoperişurilor halelor industriale cu deschideri mari, încălzite sau la care se cere conservarea căldurii degajate în exploatare, recomandabile în special pentru structuri metalice, dar aplicabile şi la structurile de beton în cazuri bine justificate.

Acestea satisfac cerinţele normelor europene şi acordurilor internaţionale referitoare la emisiile de substanţe ce degradează stratul de ozon, nu conţin CFC-HCFC şi nu contribuie la fenomenul de încălzire globală.

 

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

Project manager: Bogdan Bobic

Related Articles

Citește articolul precedent:
Handbal: Faza pe euro-regiune la Juniori IV, se va desfășura la Turda!

În perioada 9-10 Aprilie 2016, la Turda, va avea loc Faza pe euro-regiune (zona) la categoria Juniori IV. La acest...

Închide