inTurda.ro

Mircea Irimie, mesaj pentru medici și cadre sanitare

Mircea Irimie, mesaj pentru medici și cadre sanitare

Mircea Irimie, mesaj pentru medici și cadre sanitare
aprilie 07
22:35 2016

Ziua Mondială a Sănătăţii este marcată în fiecare an, în data de 7 aprilie.

2016 este anul în care tema principală  a evenimentelor organizate de autorităţile competente şi de reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi din România, o constituie “Diabetul Zaharat”.

Manifestările din domeniul diabetologiei româneşti, au ca scop informarea şi conştientizarea opiniei publice, a profesioniştilor din domeniul medical şi a autorităţilor, referitor la măsurile de prevenţie, educaţie şi control a maladiei cu care se confruntă aproximativ 2 milioane de români.

În calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate şi Familie, doresc ca în această zi să urez un sincer “La Mulţi Ani!”, medicilor, cadrelor sanitare şi tuturor celor implicaţi în salvarea de vieţi omeneşti, să le aduc mulţumiri şi să-i felicit pentru întreaga activitate, pentru profesionalism şi implicare în prevenirea, diagnosticarea, tratarea şi oferirea unor îngrijiri medicale de calitate, tuturor celor aflaţi în suferinţă.

Deputat ALDE de Turda,

Mircea Vicenţiu Irimie

Related Articles

Citește articolul precedent:
Achitarea impozitelor şi taxelor prin S.N.E.P.

Comunicat: Achitarea impozitelor şi taxelor prin S.N.E.P. Pentru contribuabilii turdeni care doresc să efectueze plăţi prin S.N.E.P. (www.ghiseul.ro), Direcţia de Impozite...

Închide