inTurda.ro

T9 si Fabrica de Timp Liber organizeaza un concert cu Trupa DESPERADO la Turda

 Breaking News

T9 si Fabrica de Timp Liber organizeaza un concert cu Trupa DESPERADO la Turda

T9 si Fabrica de Timp Liber organizeaza un concert cu Trupa DESPERADO la Turda
iunie 13
21:03 2016

Ne-am obișnuit ca înainte de orice campanie electorala, brusc orașul să se schimbe, copacii să înflorească peste noapte, drumurile să fie asfaltate, iar distracția, spectacolele sau orice sărbătoare (nou apărută) să fie prezente în fiecare week-end. Lucrurile se schimbă după ce alegerile au luat sfârșit. Locuitorii Turzii devin ignorați, iar problemele lor nu mai contează și asta pentru că deja scopul a fost atins. Ei bine, lucrurile nu ar trebui să stea chiar așa.

Andrei Suciu este singurul candidat care oganizează după ce campania electorală a luat sfârșit alaturi de Asociația T9 și Fabrica de Timp Liber un concert în aer liber în cinstea susținătorilor lui, dar și pentru toți ceilalți cetățeni a orașului nostru. Acesta este modul prin care Andrei Suciu dorește să le mulțumească tuturor oamenilor și să le ofere posibilitatea de a se simți bine, de a socializa și de a interacționa într-un mod plăcut.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, duminică 19 iunie, începând cu orele 17.00 la Fabrica de Timp Liber (fosta Fabrică de Bere din sensul giratoriu) la concert Desperados. Avem onoarea de a-l avea ca invitat și pe Sabin Gherman, jurnalist și publicist clujean, realizator de succes a mai multor emisiuni TV de interes local și regional.

Articol scris de Archiudean Maria Diana.concert desperado turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Helene Pflisch lansează cartea „Umbra din noapte” la Primăria Turda

Joi, 16 iunie a.c., ora 17, are loc , în organizarea Primăriei Municipiului Turda și a Ligii Scriitorilor Români, lansarea...

Închide