inTurda.ro

Daniela Pasc, candidat PSD pentru Consiliul Local Turda

Daniela Pasc, candidat PSD pentru Consiliul Local Turda

Daniela Pasc, candidat PSD pentru Consiliul Local Turda
iunie 02
09:24 2016

Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Turda, o echipă de oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă, profesioniști și de bună-credință, cu dorinţa de a se implica și de a schimba lucrurile în bine! O echipă de profesioniști pentru Turda! Turda are nevoie de un bun manager și de o echipă performantă care să aibă capacitatea de a construi programe și proiecte viabile, de a găsi soluţii concrete pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a comunității noastre.

Aceasta este echipa de consilieri PSD Turda, oamenii care vor contribui cu experiența, viziunea și eforturile lor, la un viitor mai bun al acestui oraș.

 

Daniela Pasc , 39 de ani, profesor.

Mi-am început cariera activând în domeniul alimentației publice unde m-am facut remarcată datorită profesionalismului și a spiritului de echipă. Am dat dovada de bun organizator și coordonator de evenimente fiind des solicitată în acest domeniu (1998-2007)

Din dorința de a ma dezvolta profesională în domeniul alimentației publice în anul 2007 am reușit să devin cadru didactic al Colegiului Tehnic Dr. Ioan Ratiu și în prezent doctorand în același domeniu. Am obținut rezultate deosebite cu olimpici în domeniul Turism și alimentație, caștigând împreună cu elevii mei concursuri internaționale, naționale și județene, implicandu-mă în diverse priecte și organizări de simpozioane.

Am acumulat o vastă experiența atât în domeniul comercial cât și în cel al turismului devenind membru și lector în echipele de implementare a fondurilor europene . Am experiența în munca cu oamenii și copii pe care, de-a lungul carierei didactice i-am format. Sunt o persoană ambițioasă, foarte receptivă la tot ceea ce e nou și mă adaptez ușor oricărei situații găsind metode și căi ușoare de a realiza toate sarcinile și probelemele apărute.

Consider că numai prin muncă, perseverență și o bună organizare atât a bugetului cât și a personalului, putem realiza și implementa proiecte pentru ca orașul nostru să devina un oraș cu putere financiară, să aibă spitale la standarde europene, să dezvolte infrastructura și să devină mai curat.

Pentru un oraș modern, prosper și european!

Pentru că iubim Turda! Împreună reconstruim Turda! ‎Împreună pentru Turda! Matei Cristian Primar pentru Turda!

Comandat de PSD Cluj, realizat de INTPOZITIV PUBLICITY SRL Cod mandatar 21160002

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Program Ziua Eroilor – 09.06.2016

Comunicat: Program Ziua Eroilor - 09.06.2016   Primăria municipiului Turda şi Consiliul Local al municipiului Turda organizează joi, 9 iunie...

Închide