inTurda.ro

Primarul Cristian Matei propune o soluție alternativă pentru susținerea echipei de handbal

Primarul Cristian Matei propune o soluție alternativă pentru susținerea echipei de handbal

Primarul Cristian Matei propune o soluție alternativă pentru susținerea echipei de handbal
iulie 11
13:24 2016

Prezent la reuniunea lotului echipei locale de handbal, Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a propus o soluție alternativă pentru susținerea financiară a echipei de handbal AHC Potaissa Turda.

În conferința de presă la care a participat alături de președintele clubului, Flaviu Sâsâeac, de antrenorul secund, Ovidiu Gal, și alături de Bogdan Bulgaria (Director ASA Cons), unul dintre reprezentanții sponsorilor din mediul privat, primarul Cristian Matei a declarat că a avut discuții cu reprezentanții echipei în care i-a asigurat că va face tot posibilul pentru ca această poveste frumoasă a Potaissei Turda să meargă mai departe.

Ca și soluție alternativă, pe lângă susținerea echipei de la bugetul local, Matei a propus un parteneriat mai intens cu mediul de afaceri turdean și nu numai. Ca și prim pas, urmează să se organizeze o întâlnire în sala mare a Primăriei Turda, în care atât AHC Potaissa Turda cât și Primăria Muncipiului Turda, să invite oamenii de afaceri din Turda și chiar din Cluj. În cadrul acestei întâlniri se vor prezenta rezultatele echipei, planurile de viitor și, mai ales, oportunitatea de a sprijini financiar echipa locală devenind astfel partea a brandului Potaissa Turda.

Primarul Cristian Matei a declarat de asemenea că atât Consiliul Local Turda cât și societățile la care UAT Municipiul Turda este acționar, vor sprijini financiar echipa de handbal. Intenția primarului este însă ca în câtva timp să degreveze bugetul local de sumele atribuite pentru handbal, prin atragerea sumelor necesare funcționării în totalitate dinspre mediul privat.

Vezi mai jos un material video de la conferința de presă:

Related Articles

Citește articolul precedent:
Expoziția de fotografie „Ion Rațiu. Un destin pentru România”, la Muzeul de Istorie Turda

Muzeul de Istorie Turda, în colaborare cu Centrul Rațiu pentru Democrație, itinerează expoziția de fotografie Ion Rațiu. Un destin pentru România....

Închide