inTurda.ro

T9 solicită Consiliului Local Turda să voteze împotriva plății facturilor din banii publici.

T9 solicită Consiliului Local Turda să voteze împotriva plății facturilor din banii publici.

T9 solicită Consiliului Local Turda să voteze împotriva plății facturilor din banii publici.
septembrie 27
14:07 2016

Solicităm Consiliului Local Turda să voteze ÎMPOTRIVA plății facturilor din bani publici. Apa și energia să fie plătite de cine le-a consumat.

Stimați consilieri locali ai municipiului Turda,

Facem apel la dumneavoastră și vă solicităm să votați ÎMPOTRIVA adoptării “PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE privind acoperirea datoriilor restante la consumul de energie electrică şi apă pe care le au locatarii din locuinţele sociale, fată de SC F.D.E.E. Electrica Distribuţie Transilvania Nord şi SC Compania de Apă Arieş SA (punctul 3.1 din ordinea de zi a sedintei CL din 29 sep 2016)”.
Subiectul acestui proiect de hotărâre a fost discutat în mod aprins în ultimele zile atât în presa locală cât și în mediile online. Zeci și sute de locuitori ai mun. Turda și-au exprimat indignarea față de această intenție a administrației locale. Fără excepție, TOȚI cei care și-au manifestat opinia vizavi de acest proiect de hotărâre s-au declarat ÎMPOTRIVA folosirii banilor publici pentru plata restanțelor unor persoane private. Citiți ce s-a scris în presa locală și pe rețelele de socializare în ultimele zile: turdenii sunt revoltați că aceste practici începute de administrația anterioara sunt continuate și dupa alegerile locale.

Doamnelor și domnilor consilieri locali, fiți corecți cu cei care v-au votat și respectați-le părerile !

Vă cerem să votați ÎMPOTRIVA acestui proiect de hotărâre:

• în semn de respect pentru pensionarii care își împart cu greu pensia între medicamente, întreținere și alimente, dar își plătesc utilitățile,
• cu gândul la tinerii care pleacă din Turda pentru că drumurile sunt neasfaltate și orașul e prost gestionat
• dacă vă pasă de copiii care se joacă printre mormanele de gunoaie dintre blocuri

Solicităm Consiliului Local să elaboreze în regim de urgența un regulament clar pentru cei care ocupa locuințele sociale. Acest regulament să fie ferm aplicat de Primăria Turda și de Consiliul Local.
Domnii Andrei Suciu (Asociația T9) și Gelu Florea (TurdaNews) au găsit regulamente similare întocmite de primăriile din Baia Mare, Săcele, Luduș, Roman, Buzău. Aceste regulamente stabilesc în mod foarte clar obligațiile chiriașilor de a plăti utilitățile; în caz contrar sancțiunile ducând până la evacuare în maxim 30 zile. Dacă în aceste orașe s-a putut, se poate și la Turda.

Stimați turdeni,
Aveți mai jos lista consilierilor locali ai municipiului Turda. Pe unii dintre ei îi cunoașteți personal, îi aveți ca și prieteni pe Facebook sau le știți numerele de telefon. I-ați votat și i-ați trimis să vă reprezinte în Consiliul Local.
Sunați-i sau trimiteți-le un mesaj și spuneți-le părerea voastră. Spuneți-le dacă sunteți de acord sau nu ca banii publici să fie cheltuiți pentru utilitățile neplătite de anumiți cetățeni ai Turzii.

ANCA DORU-PAUL-IOAN
BOGDANFFY GABOR-NORBERT
COJOCARU IGOR
CORDIŞ LUCIAN
CRIŞAN SORINA-MIHAELA
CSEP LEYLLA
FELEZEU CRISTIAN GEORGE
MICU OVIDIU DOREL
MOLDOVAN ADRIAN PETRU
MOLDOVAN EMIL
NAP ADRIAN
NĂSTASE PAUL
NEMEŞ LUCIAN-BOGDAN
PÎRLEA DANIELA
RIGMAN CIPRIAN-DORU
RITER MARIUS
ROŞ NICOLAE
SĂLĂGEAN ARON-ADRIAN
SĂRMĂŞAN MARIUS-ADRIAN
STĂNILĂ OVIDIU-SEBASTIAN
ZOLTAN RADU-COSMIN
Vă întrebăm: Sunteti PENTRU plata acestor datorii din bani publici sau ÎMPOTRIVĂ?

Asociația T9.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: Termenul de plată al impozitelor și taxelor locale

COMUNICAT CU PRIVIRE LA TERMENUL DE PLATA AL IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE AFERENT SEMESTRULUI II 2016            Dorim să...

Închide