inTurda.ro

Jurnalistii publicatiei auto britanice EVO, cuceriti de Transalpina

Jurnalistii publicatiei auto britanice EVO, cuceriti de Transalpina

Jurnalistii publicatiei auto britanice EVO, cuceriti de Transalpina
februarie 12
08:40 2014

Catalogat de echipa celebrei emisiuni Top Gear drept cel mai bun drum pentru condus din lume, Transfagarasanul i-a adus in Romania si pe cei din echipa publicatiei auto britanice EVO. Jurnalistii au testat o masina pe drumul care serpuieste prin munti din Muntenia in Transilvania. Desi au recunoscut ca traseul este minunat, ei s-au declarat cuceriti de alta sosea de mare altitudine, Transalpina, care leaga Oltenia de Ardeal.

„Acest drum arata absolut uimitor. Arata ca o banda care a fost asezata peste peisaj. Are parapeti colorati in rosu si unghiuri ascutite pentru care merita sa mori. Este incredibil!”, a exclamat Henry Catchpole, jurnalist la EVO.

Dupa ce au strabatut Transfagarasanul, dinspre Curtea de Arges spre Sibiu, jurnalistii Henry Catchpole si Dean Smith au decretat ca portiunea de sosea care strabate masivul Fagaras este una dintre cele mai frustrante bucati de drum pe care au condus vreodata.

„Cred ca Transfagarasanul a devenit un fel de victima a propriului succes. Se poate sa fi fost aglomerat si inainte, dar, cu siguranta de cand Top Gear l-a proclamat si promovat drept cel mai bun drum pentru condus din lume, a devenit blocat de oameni care misuna peste tot, nerabdatori sa ajunga in varf”, a mai spus Henry Catchpole.

De pe Transfagarasan, echipa publicatiei auto EVO s-a indreptat catre Transalpina, remarcand imaginea pitoreasca a satelor romanesti de la munte. Odata ajunsi pe cea mai inalta sosea din Romania britanicii au fost de-a dreptul fascinati.

„Simteam ca ne apropiem de ceea ce cautam si, cand am ajuns pe creasta, aceasta priveliste s-a materializat in fata noastra si dintr-odata intreaga calatorie a meritat. Nu ca nu ar fi meritat si pana atunci. Aceasta este Transalpina si este absolut uluitoare!”, a adaugat Henry Catchpole.

În materialul video de mai jos, în partea finală a emisiunii puteți găsi părerea jurnalistului despre Minunata Transalpina!

 

Citeste mai mult Aici!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lansarea programului Fiecare Copil în Grădiniţă în Judeţul Cluj

Consiliul Judeţean Cluj a găzduit astăzi, 11 februarie 2014, conferinţa de presă prilejuită de lansarea în judeţul Cluj a programului...

Închide