inTurda.ro

Primăria municipiului Turda continuă campania de curățenie generală

Primăria municipiului Turda continuă campania de curățenie generală

Primăria municipiului Turda continuă campania de curățenie generală
martie 08
12:41 2017

Primăria municipiului Turda continuă campania de curățenie generală! Astăzi, 08 martie 2017, s-a curatenie generala turdaintervenit pe strada Nicolae Iorga nr.35 (pe malul apei) și pe spatiul verde dintre strada Dragalina si strada Traian.

Vă reamintim că în toate aceste locații au fost sau vor fi montate camere de supraveghere video, iar toți cei care nu respectă legea și vor continua să arunce gunoiul în locuri nepermise vor fi amendați conform OUG 195/2005, privind protecția mediului.

În ceea ce privește desfășurarea acțiunii “Luna Curățeniei”, ca în fiecare an, municipalitatea va informa în scris locuitorii, asociațiile de proprietari și societățile comerciale asupra activităților pe care trebuie să le desfășoare.

De asemenea, societatea de salubritate informează că la curățenia de primăvară vor rezulta foarte multe deșeuri vegetale pentru care sunt pregătiți să intervină. Având în vedere că volumul este unul foarte mare, solicită înțelegere din partea cetățenilor în cazul unor eventuale decalaje.

Primăria Municipiului Turda depune toate eforturile necesare pentru ca orașul să devină unul foarte curat, cu cetățeni responsabili și cu grijă față de mediul înconjurător. Adresăm public rugămintea ca locuitorii să se alăture acestor demersuri și să respecte regulile care vor fi impuse.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va fi prezent la deschiderea oficială a fabricii Sonaca

Sonaca își deschide oficial fabrica din Moldovenești, Cluj Compania belgiană Sonaca își va inaugura oficial fabrica ridicată în comuna Moldovenești,...

Închide