inTurda.ro

Primăria Municipiului Turda lansează concursul “Luna Curățeniei”, dedicat Asociațiilor de Proprietari!

Primăria Municipiului Turda lansează concursul “Luna Curățeniei”, dedicat Asociațiilor de Proprietari!

Primăria Municipiului Turda lansează concursul “Luna Curățeniei”, dedicat Asociațiilor de Proprietari!
martie 20
16:18 2017

Turda este un oraș care merită mai mult de la fiecare dintre noi. Astfel, în anul 2017, acest concurs urmărește includerea unor noi activități care să consolideze parteneriatul între echipa Primăriei și cea a Asociațiilor de Proprietari.

Având în vedere faptul că Asociațiile de Proprietari au obligația ca până la data de 15.04.2017 să asigure întreținerea corespunzătoare a imobilelor atât la exterior cât și la interior, să asigure curățenia trotuarelor, aleilor din dreptul blocului, a locurilor de joacă și a parcărilor pe care le folosesc, cât și refacerea înscrisului pe ușile de la intrare, municipalitatea a decis să ofere un premiu consistent celor care vor contribui la estetizarea cartierelor noastre prin înfrumusețarea blocurilor în care locuiesc și a spațiilor din jurul acestora.

Condițiile concursului:

– Decorarea balcoanelor cu jardiniere achiziționate de proprietari și cu material floricol asigurat de Primăria Municipiului Turda;

– Amenajarea spațiului verde din jurul blocului și a gardurilor vii, de către proprietari, cu material pomicol și floricol asigurat de Primăria Municipiului Turda.

Premiile constau în una sau mai multe din următoarele acțiuni:

– Amenajarea/ modernizarea locurilor de parcare;

– Amenajarea/ modernizarea locurilor de joacă;

– Prevederea de mobilier urban;

– Promovarea asociațiilor participante în presa locală, precum și pe Facebook.

Înscrierile se fac până în data de 27.03.2017, la unul dintre numerele de telefon: 0264 313160 (interior 161) sau la 0757118502. Termenul limită de realizare a lucrărilor este până la data de 15.04.2017. Jurizarea realizărilor o vor face cetățenii Turzii și va avea loc pe pagina de Facebook a Primăriei, până în data de 24.04.2017, iar cele mai apreciate asociații vor deveni câștigătoare. Premierea va avea loc în data de 25.04.2017. Așteptăm să vă înscrieți și vă dorim mult succes!

  

Biroul de presă

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
PRU Cluj face un apel către toate forţele naţional-democratice din România

Comunicat PRU Cluj: Duminică, 19 martie 2017, delegaţii la Conferinţa judeţeană Cluj a P.R.U. au examinat problematica generală a politicii...

Închide