inTurda.ro

ABC News Transilvania il are ca proprietar pe Gal Avram

ABC News Transilvania il are ca proprietar pe Gal Avram

ABC News Transilvania il are ca proprietar pe Gal Avram
aprilie 05
08:24 2017

Avram Gal pune în acestă perioada bazele unui nou trust media. ABC News Transilvania va fi format dintr-un site, ziar tipărit, televiziune digitală și radio!

 Potrivit fondatorului, Avram Gal, ABC News Transilvania va avea corespondenți din toate județele Transilvaniei plus alti colaboratori din Europa și Statele Unite, acolo unde exista comunitati mari de cetățeni români.

Înainte de a da startul acestui proiect media, Avram Gal s-a sfătuit cu Dan Shomon, unul dintre consilierii fostului președintelui SUA, Barack Obama.

„Vrem prin aceast ziar, Abc News Transilvania sa furnizam cititorilor informatii reale si utile. Ne focalizam atentia inspre bunul mers al institutiilor statului, urmarind modul in care se face „cheltuirea banului public” si modul in care este tratat cetateanul in raport cu institutiile statului. 
Suntem si vom fi echidistanti politic, nepartinitori, transparenti cu privire la continutul stirilor transmise.
Presa fiind a treia putere in Stat, vrem sa fim martorul cetatenilor raportat la cotidian.„, a transmis Avram Gal – Fondator Abc News Transilvania 

Gal a precizat pentru inTurda.ro faptul că emisiunile transmise pe ABC News Transilvania vor fi pe diverse categorii. Acesta a anunat ca vor fi cuprinse si emisiuni devotionale prin care Preoti sau Pastori recunoscuti vor avea mesaje de incurajare pentru  telespectatori.

„Este uşor să crezi în lucrurile pe care le poţi vedea şi atinge; de fapt, acest lucru nu are nimic de-a face cu credinţa. În schimb, a crede în lucrurile invizibile reprezintă un triumf şi o binecuvântare.” Abraham Lincoln

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Finantări nerambursabile pentru entitătile non-profit acordate de Consiliul Judeţean

             Consiliul Judeţean Cluj invită organizaţiile, asociaţiile şi fundaţiile neguvernamentale fără scop lucrativ, precum şi...

Închide