inTurda.ro

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, domnul Marius Mînzat, a fost reales în funcţia de preşedinte al ADI ECO METROPOLITAN Cluj

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, domnul Marius Mînzat, a fost reales în funcţia de preşedinte al ADI ECO METROPOLITAN Cluj

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, domnul Marius Mînzat, a fost reales în funcţia de preşedinte al ADI ECO METROPOLITAN Cluj
aprilie 19
14:29 2017

În cadrul şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco-Metropolitan Cluj, eveniment desfăşurat miercuri, 19 aprilie 2017, la sediul Consiliului Judeţean Cluj, vicepreşedintele forului administrativ judeţean, domnul Marius Mînzat, a fost reales în funcţia de preşedinte al acestei asociaţii al cărei scop este acela de a gestiona în comun serviciul de salubrizare din toate localităţile judeţului. 

De asemenea, în cadrul adunării generale au fost aprobate modificările la Actul Constitutiv şi la Statutul ADI Eco-Metropolitan Cluj, modificări determinate de schimbările survenite în urma alegerii unor noi primari, în vara anului 2016. În acelaşi timp, au fost aprobate situaţiile financiare ale Asociaţiei pentru exerciţiul financiar încheiat, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli aferent anului 2017. Tot în cadrul şedinţei AGA ADI Eco-Metropolitan Cluj a fost aprobat şi cuantumul cotizaţiei membrilor, acesta rămânând la nivelul anului precedent. 

Tot în cadrul şedinţei, membrilor prezenţi le-a fost înaintat, spre informare, Raportul de activitate al ADI Eco-Metropolitan Cluj, document aprobat, în prealabil, de consiliul director al Asociaţiei. Tot în acest context, membrilor prezenţi le-a fost prezentat stadiul implementării proiectului de realizare a Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor, inclusiv în ceea ce priveşte finalizarea lucrărilor la Centrul de Management al Deşeurilor, unde la finalul anului 2016 a fost atribuit contractul de proiectare şi execuţie ce vizează continuarea lucrărilor.

Îi asigur pe toţi clujenii că facem tot ceea ce ţine de noi pentru a identifica soluţiile optime şi pentru a depăşi problemele care au apărut în implementarea acestui tip de proiect, nu doar în Cluj, ci şi în numeroase alte judeţe ale ţării. În ceea ce priveşte continuarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Celulei numărul 1 din cadrul CMID, termenul estimat de finalizare a acestora este la sfârşitul anului viitor”, a declarat domnul Marius Mînzat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi preşedinte al ADI Eco-Metropolitan Cluj. 

Reamintim, în acest context, faptul că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj are ca principal obiectiv implementarea şi monitorizarea derulării proiectelor de investiţii în infrastructura tehnico-edilitară aferentă Serviciului de salubrizare al localităţilor, inclusiv realizarea cu fonduri europene a investiţiei aferente Proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj.

Share

Related Articles

Cât de bine cunoști Turda?

QuizInTurda

Calculatoare Turda

Service IT

Articole Recente

Calendar

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categorii

Stiri de azi

Stiri

eClujeanul.ro

Stiri
%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
pod aries a a turda
Podul de peste râul Arieș va fi preluat de Ministerul Transporturilor prin CNAIR

ORDINEA DE ZI A ŞEDINŢEI DE ÎNDATĂ A CONSILIULUI LOCAL al   MUNICIPIULUI   TURDA DIN   DATA   DE 20 APRILIE 2017 -...

Închide