inTurda.ro

Compania Cikautxo se dezvoltă! Noi locuri de muncă la Câmpia Turzii:

Compania Cikautxo se dezvoltă! Noi locuri de muncă la Câmpia Turzii:

Compania Cikautxo se dezvoltă! Noi locuri de muncă la Câmpia Turzii:
iulie 10
08:33 2017

Compania spaniolă Cikautxo, care  realizează componente pentru industria auto,  și-a mărit spatiul și capacitatea de productie!  Societatea Cikautxo își întrepreprinde activitatea ăn parcul Industrial Reif din municipiul Câmpia Turzii.

Compania spaniolă Cikautxo, care realizează componente pentru industria auto și-a mărit spatiul, activitatea și capacitatea de productie! Impreuna cu colegii mei am participat la receptia finala.
Societatea și-a început activitatea în Câmpia Turzii, în zona industriala Reif, în iunie 2015, după o investiție de 5 milioane euro.
În prezent beneficiază de aproximativ 150 de angajați, în perioada imediat următoare se vor face noi angajări pe măsura demarării proiectelor noi, ajungându-se în urmatorii trei ani la aproximativ 600 de angajați.
Felicit noua conducere și le doresc mult succes în continuare! Sunt parteneri de nădejde pentru Câmpia Turzii.”, Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
C.S.S Turda Volei va participa la un turneu International în Franta

Sportivele C.S.S Turda Volei vor participa la un turneu Internațional care se va desfășura în Franța. Ne îndreptăm spre Franța??,...

Închide