inTurda.ro

Se deschide noul magazin PPT din Turda

Se deschide noul magazin PPT din Turda

Se deschide noul magazin PPT din Turda
august 15
22:51 2017

PPT își deschide un nou magazin în Turda. Noua locație va fi inaugurată luni, 21 august 2017, la ora 08:00.

Adresa Nouă: strada 1 decembrie 1918, nr. 2, vis-a-vis de Winmarkt Shopping Center, Turda, judeţul Cluj.
Adresa Veche : strada Republicii, nr. 39, Parter, Turda, judeţul Cluj.

Program: Luni-Sâmbătă: 8:00-19:00; Duminică: 8:00-16:00

Din anul 2006 si pana in prezent, continuam sa spunem povestea de succes a ceea ce inseamna „Preturi Pentru Tine”, un lant de magazine destinat celor pentru care pretul este un criteriu in alegerea celor mai bune solutii. Aducem cele mai mici preturi la imbracaminte si la incaltaminte pentru toate varstele, precum si la cosmetice, detergenti si produse pentru casa ta.

Muncim din greu sa cladim o imagine solida pe pietele din Romania si Republica Moldova, faurita pe cresterea constanta a increderii clientilor si colaboratorilor nostri, ne straduim sa construim relatii trainice si de durata printr-o comunicare continua si eficienta si totodata ne implicam in viata comunitatilor locale, incercam sa fim alaturi si sa oferim o mana de ajutor semenilor nostri defavorizati.

Din toamna lui 2013, Republica Moldova a devenit tinta pentru extinderea retelei PPT in afara granitelor tarii, fiind pregatiti sa facem fata oricaror provocari aparute si sa sustinem ca si pana acum preturile mici.

Si pentru ca nu ne oprim aici, retelei PPT i se alatura si magazinul PPT online, care este rezultatul evolutiei normale a magazinelor noastre traditionale ca raspuns la evolutia tehnologica in curs si este creat pentru a oferi vizitatorilor exact ceea ce-si doresc sa cumpere, sa transmita informatiile de care acestia au nevoie si sa impartaseasca bucuriile traite impreuna.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Oana Pellea și Sandu Gruia în Festivalul International de Teatru de la Turda

OANA PELLEA ȘI SANDU GRUIA ÎN FESTIVALUL DE LA TURDA       Festivalul Internațional de Teatru de la Turda va avea...

Închide