inTurda.ro

Ovidiu Marian a obținut locul 6 în prima etapă a RoSBK

Ovidiu Marian a obținut locul 6 în prima etapă a RoSBK

Ovidiu Marian a obținut locul 6 în prima etapă a RoSBK
aprilie 01
07:45 2014

Ovidiu Marian, pilotul turdean care concurează în campionatul de motociclism Romanian Superbike (RoSBK), a ocupat locul 6 în prima etapă. Mai jos avem declarația turdeanului care are planuri mari în competiția în care s-a înscris:

„S-a incheiat de mai bine de o zi prima etapa a Romanian Superbike Championship (RoSBK) si dupa ce am ajuns cu bine acasa, la rece, pot sa spun ca nu a fost totusi atat de grava prestatia mea, in ciuda locului (modest totusi fata de asteptarile avute) 6 obtinut la finalul cursei. 10 puncte adunate dupa prima etapa reprezinta o zestre decenta totusi, puncte care vor conta mai tarziu cu siguranta; va urma o pauza de aproape doua luni pana la urmatoarea etapa, etapa pe care voi incerca sa pregatesc cat mai bine.”

Ovidiu Marian Ovidiu Marian

Despre colegul său de echipă, Iosif Ureche, Marian a delcarat: „Din pacate Iosif Ureche oficial SBK nu a reusit sa se plaseze inca de la prima incercare acolo unde deja multi il vad, si anume pe podium la clasa SBK insa sunt sigur ca se va intampla pana la urma si asta, asa cum il stiu, serios, talentat si foarte determinat.”

Crazy Snails Racing Team Crazy Snails Racing Team

Ovidiu nu a uitat nici de cei care îl susțin și cred în talentul lui: „Multumesc celor care m-au incurajat si sustinut si sper ca in etapa viitoare sa ma clasez ceva mai bine”.

Go, go, go, Ovidiu! Go, go, go, Ovidiu!

Publicația inTurda.ro îl felicită și îi dorește mult succes, putere de concentrare și… să vină punctele! Bravo Marian, tu reprezinți Turda în competițiile auto de mare viteză.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Farsă inteligentă a unei soții pentru soțul ei!

Într-o dimineaţă, în timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus soţului său: - Fac pariu că habar n-ai...

Închide