inTurda.ro

Ateliere de arhitectură gratuite pentru liceenii turdeni!

Ateliere de arhitectură gratuite pentru liceenii turdeni!

Ateliere de arhitectură gratuite pentru liceenii turdeni!
septembrie 20
13:50 2017

Liceenii turdeni pot participa gratuit la un atelier de arhitectură! Atelierul va fi susținut de Diana Galos, Eliza Jurca, Laura Panaitși Silviu Medeșan. Prin exerciții cu multă interactivitate, participanții vor înțelege mai bine cum se transformă orașele noastre, de ce să ne intereseze calitatea în construcții, de ce să ne pese de valorile de patrimoniu, care sunt locurile interesante pentru a fi alături de ceilalți locuitori care au preocupări similare, cum se pot gândi și prezenta acele locuri, cât de accesibile sunt anumite zone ale orașului etc.

Atelierul este gratuit și este organizat de Asociația De-a Arhitectura sub egida programului  “Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”. Acesta este un eveniment de educație non formală având ca scop promovarea unei cunoașteri și înțelegeri mai bune a mediului construit de către liceeni precum și întâlniri relevante între liceeni și profesioniști ai mediului construit în vederea unei mai bune orientări profesionale.

ÎNSCRIE-TE AICI!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dedeman Turda se deschide săptămâna viitoare!

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide noul magazin din...

Închide