inTurda.ro

#PolițistulZilei – Un agent șef principal a salvat trei persoane de la înec!

#PolițistulZilei – Un agent șef principal a salvat trei persoane de la înec!

#PolițistulZilei – Un agent șef principal a salvat trei persoane de la înec!
octombrie 09
13:05 2017

Comunicat:

Polițistul zilei este colegul nostru, agent șef principal de #poliție Gabriel Andronescu, care a #salvat trei persoane de la înec, cu ajutorul trecătorilor.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 15.35, în timp ce patrula în zona Portului Călărași, județul Călărași, colegul nostru a observat trei persoane care intrau în apă îmbrăcate.

Imediat, polițistul a oprit autoturismul, a strigat la acestea, dar vâzând că nu a primit niciun răspuns a fugit către ele, s-a urcat într-o #barcă și a reușit scoaterea la suprafață, în #viață, a unei femei, de 73 de ani.

Celelalte două persoane au fost scoase la suprafață, la solicitarea polițiștului, de către doi cetățeni care se aflau în zonă.
Toate cele trei persoane, (mama și doi copii majori), au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Colegul nostru are 39 de ani și lucrează la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi.

În anul 2010, în timp ce se afla în timpul liber, același polițist a salvat dintr-un #incendiu, care avea loc într-un apartament de pe scara blocului unde locuiește, o fetiță, pe care a dus-o la el acasă până la stingerea incendiului.

Poliția Română.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Buhnici te provoacă la o cursă de DRONE în Salina Turda

Această ramură sportivă aflată în crestere a stârnit deja un mare interes în America şi Asia – iar Liga Campionilor...

Închide