inTurda.ro

Primăria Municipiului Turda a primit premiul de excelență în cadrul Galei Administrație.ro

 Breaking News

Primăria Municipiului Turda a primit premiul de excelență în cadrul Galei Administrație.ro

Primăria Municipiului Turda a primit premiul de excelență în cadrul Galei Administrație.ro
octombrie 12
20:29 2017

Primăria Municipiului Turda a primit premiul de excelență pentru proiectul „Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”, în cadrul Galei „Administrație.ro”, acesta fiind cel mai bun proiect de acest fel la nivel național! Gala Administraţie.ro este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Cea de-a XIII-a ediţie a Galei Administrație.ro a avut loc astăzi, 12 octombrie 2017, la Hotel Ramada Parc în București.

Primăria Municipiului Turda a primit premiul de excelență pentru proiectul „Planul de Mobilitate Urbană Durabilă”, în cadrul Galei „Administrație.ro”, fiind cel mai bun proiect de acest fel la nivel național! Aşa cum am mai spus, împreună suntem o forță! Mulțumesc întregii echipe pentru implicare şi dăruire!”, a transmis Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, evidențiază iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ședință de îndată a Consiliului Local Turda, programată pentru vineri, 13 octombrie

 ORDINEA DE ZI A  ŞEDINŢEI  DE INDATA  A  CONSILIULUI  LOCAL al   MUNICIPIULUI   TURDA DIN   DATA   DE   13 OCTOMBRIE  2017 -...

Închide