inTurda.ro

Salina Turda continuă activitățile de promovare externă

 Breaking News

Salina Turda continuă activitățile de promovare externă

Salina Turda continuă activitățile de promovare externă
noiembrie 03
15:11 2017

    La invitația primită din partea Ambasadei Romaniei la Tallinn, Estonia, delegația formată din dna. Simona Baciu și dl. Bodea Tudor a avut plăcerea de a reprezenta Salina Turda la evenimentul denumit generic „Romania – A BIG surprise”. Evenimentele de promovare au avut loc la sediul Ambasadei Romaniei din Tallinn, Estonia, în perioada 01.11.2017 – 04.11.2017 și au avut ca scop promovarea turistică a Romaniei.

La aceste evenimente au fost invitați marii tour-operatori și agenții de turism din Estonia, printre care amintim Go Travel sau Baltic Group care au inclus în itinerariul lor Salina Turda, dar și compania națională de aviație Nordica, ce va opera de anul viitor în România.

Colaborarea Salinei Turda cu Ambasada României din Tallinn a început în vara acestui an cu organizarea unui infotrip în România în care au fost invitați jurnaliști și televiziuni din Estonia, în contextul în care această țară deține președinția Consiliului Europei.

Mulțumim Excelenței Sale, doamna ambasador Mihaela Cămărășan pentru implicarea în promovarea Salinei Turda ca destinație turistică.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ședință de lucru a organizației ALDE Câmpia Turzii. Avram Gal: „Împreună vom pune baza unui nucleu politic local care va reprezenta o soluție pentru comunitatea pe care o reprezentăm.”

ALDE Câmpia Turzii a organizat joi, 2 noiembrie 2017, prima întâlnire cu membriii organizației după ce vechea conducere a fost...

Închide