inTurda.ro

INFORMATII despre programul Bazinului de Inot Didactic Turda

INFORMATII despre programul Bazinului de Inot Didactic Turda

INFORMATII despre programul Bazinului de Inot Didactic Turda
ianuarie 22
17:14 2015

INOTUL ESTE SANATATE !

In vederea unei organizari optime a activitatii de inot la Bazinul de Inot Didactic Turda, aflat in administrarea societatii Turda Salina Durgau S.A., va aducem la cunostiinta urmatoarele:

–       in zilele de luni- vineri incepand cu orele 1700, 5 culoare din 6 sunt rezervate copiilor care practica inot si sunt inscrisi in cluburi sportive datorita cursurilor de inot oferite de instructorii Bazinului si Cluburilor Sportive bazinul functionand aproape la capacitate maxima, ramanand doar un culoar la liber pentru public.

–       astfel ca toti cei dornici de practicarea inotului sunt asteptati la bazin in intervalul 0900-1700 – interval in care putem oferi conditii optime de inot si bazinul nu este supraaglomerat.

–       pe toata durata vacantei scolare 2 feb. – 9 feb. 2015, orarul de functionare al bazinului ramane neschimbat (0900-2100) si nu vor fi culoare rezervate copiilor inscrisi in Cluburile Sportive, astfel activitatea de inot se va dasfaura in conditii optime pentru public, datorita culoarelor libere.

Cererile de inscriere la cursuri de inot pentru copii (cu incadrare in grupe pe categorii de varsta si nivel de cunoastere a inotului : incepatori , medii si avansati ), precum si cereri de inscriere la cursuri inot – adulti – cu instructorii se depun zilnic la registratura bazinului de inot didactic, str. Stadionului FN.

Va asteptam cu drag la balaceala si sport , pentru un trup sanatos si armonios !

 

S.C.TURDA SALINA DURGAU S.A.

BAZIN DE INOT DIDACTIC TURDA

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda vs Balmazújváros KK 25-29 (10-16). Vezi cand va fi primul meci oficial al Potaissei Turda

   Potaissa Turda, a pierdut ultimul meci de pregatire inaintea reluarea Campionatului National, in compania echipei din prima liga maghiara,...

Închide