inTurda.ro

Lucian Nemeș, viceprimarul Turzii, a câștigat procesul cu ANI

Lucian Nemeș, viceprimarul Turzii, a câștigat procesul cu ANI

Lucian Nemeș, viceprimarul Turzii, a câștigat procesul cu ANI
ianuarie 29
09:50 2015

Lucian Nemeş a fost acuzat că a participat la elaborarea proiectului de hotărâre prin care tatăl său, Vasile Nemeş, a fost numit în Consiliul de Administrație de la SC Turda Salina Durgău SA, apoi a votat introducerea acestui proiect pe ordinea de zi. Cu toate că Lucian Nemeș s-a abținut de la votarea proiectului, ANI a trecut cu vederea acest aspect.

Pe portalul portal.just.ro, găsim faptul că instanţa a admis acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Lucian Nemeş, motiv pentru care s-a anulat raportul de evaluare cu numărul 10737/G/II/14.03.2014, raport întocmit de Agenţia Naţională de Integritate în lucrarea cu numărul 24198/A/II/3.06.2013.

Prin aceeaşi hotărâre, ANI este obligată să-i plătească lui Lucian Nemeş suma de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Sentinţa este executorie, dar are drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recurs care trebuie depus la Curtea de Apel Cluj.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Demonstrație FOTO: Dragostea adevărată încă există!

Judecând după fotografiile realizate de ea, fotograful francez Maud Chalard crede că dragostea adevărată încă există! Seria de fotografii de cuplu a făcut-o...

Închide