inTurda.ro

A fost aprobat proiectul de hotărâre privind lista de priorități în vederea repartizării locuințelor pentru tineri

A fost aprobat proiectul de hotărâre privind lista de priorități în vederea repartizării locuințelor pentru tineri

A fost aprobat proiectul de hotărâre privind  lista de priorități în vederea repartizării locuințelor pentru tineri
februarie 27
12:25 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Turda care a avut loc ieri, 26 Februarie 2015, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind  lista de priorități în vederea repartizării locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, pentru anul 2015, derulate prin Agenția Națională pentru Locuințe.

Proiectul de hotărâre care vizează 81 de beneficiari a fost elaborat la inițiativa primarului Tudor Ștefănie având la bază raportul comisiei de analiză a dosarelor pentru repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii.

20 de dosare au fost aprobate pe lista de priorități cu opțiunea locuințe pentru tineri, destinate închirierii, cu o cameră, și 61 de dosare cu opțiunea locuințe pentru tineri, destinate închirierii cu două camere. Din totalul dosarelor depuse, au fost respinse 10 dosare, motivația fiind depășirea vârstei de 35 de ani a ambilor soți.

În ședința de ieri s-a aprobat și proiectul de hotărâre privind aprobarea listelor de priorități pe anul 2015 pentru repartizarea locuințelor sociale și a locuințelor din fondul locativ de stat, altele decât cele sociale. Această hotărare face obiectul unui număr de 104 dosare: 70 de dosare pentru locuințe sociale și 34 de dosare pentru locuințe din fondul locativ de stat.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda joacă mâine la Suceava, împotriva Universității

Etapa cu numărul 20 din Liga Națională de Handbal aduce pentru echipa Potaissa Turda o partidă foarte importantă în compania unei formații...

Închide