inTurda.ro

Comunicat Primăria Turda: Suntem alături de Potaissa Turda!

Comunicat Primăria Turda: Suntem alături de Potaissa Turda!

Comunicat Primăria Turda: Suntem alături de Potaissa Turda!
mai 06
11:08 2015

Potaissa Turda joacă astăzi, 6 Mai 2015, de la ora 18.45, cel de-al doilea meci din play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin, împotriva echipei HC Odorhei, ocupanta locului 1 la finalul sezonului regulat.

Băieții noștri au învins în meciul tur, disputat la Turda, cu scorul 26-23. Astăzi echipa din Odorhei va încerca să împingă disputa spre al treilea joc, unul decisiv, care se va disputa mâine.

Dacă echipa turdeană învinge astăzi sau mâine (în cazul în care HC Odorhei câștigă astăzi și este nevoie de al treilea duel pentru stabilirea echipei care merge mai departe), se va califica în faza următoare, unde ar avea oportunitatea de a egala performanța de anul trecut, când a câștigat medaliile de bronz ale ediției 2013/2014 și au obținut prima calificare europeană din istoria handbalului turdean.

Meciul de astăzi se va disputa la Sala Sporturilor Odorhei și va fi transmis LIVE pe canalul TV Digisport 3 de la ora 18:45.

Le ținem pumnii băieților și ne dorim să ne ofere o nouă demonstrație a spiritului de echipă care le-a adus până acum multe rezultate senzaționale. Hai Potaissa Turda!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda – misiune imposibilă 2!

„Potaissa Turda - misiune imposibilă 2”, așa ar putea suna titlul unui film destinat confruntării pe care Potaissa Turda o...

Închide