inTurda.ro

Când va fi lansat iPhone 6?

Când va fi lansat iPhone 6?

Când va fi lansat iPhone 6?
noiembrie 04
14:14 2013

Când va apărea următoarea generație de iPhone, și anume iPhone 6? Ne putem aștepta ca mărimea acestuia să crească? Citiți mai departe pentru a afla zvonuri despre data lansării și informații despre posibilele caracteristici ale viitorului smartphone de la Apple.

iphone 6

Deși iPhone 5C respectiv 5S au ieșit pe piața de doar aproximativ o lună de zile, iubitorii Apple caută deja informații despre viitorul iphone, numit iPhone 6.

Când va fi lansat noul iPhone 6?

Obiceiul celor de la Apple este să lanseze odată la un an de zile o nouă generație de smartphone, însă, unele zvonuri spun că lansarea celei de-a 6-a generatie, respectiv iPhone6 ar putea fi lansat mai devreme, și anume in luna Iunie la evenimentul anual  WWDC al companiei. Apple a lansat primele 4 generații iPhone în luna Iunie, însă odată cu iPhone5 data lansării s-a schimbat pentru Septembrie/Octombrie.

iphone 6

Potrivit Business Insider, iPhone 6 ar putea avea un ecran mai mare, de 4,8 sau 6 inchi.
Nikola Cirkovic, inginer la Centrul CIRPIS din Kragujevac, Serbia, crede că telefonul va fii mai subtire, și anume va avea grosimea de 5,3mm fata de 7,6mm cat are in prezent.

Iphone 6 ar putea avea capacitatea de încărcare a bateriei fară cablu (wireless charging capabilities).

 

iphone 6 .

Tags
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Simona Halep, 6 din 6!

Simona Halep a urcat pe locul 11 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare a sa, după ce a câştigat...

Închide