inTurda.ro

Felicitări din partea primarului turdean pentru CAA

Felicitări din partea primarului turdean pentru CAA

Felicitări din partea primarului turdean pentru CAA
noiembrie 07
13:25 2013

COMUNICAT

Strategia de dezvoltare a municipiului Turda şi implicarea continuă a administraţiei locale în vederea dezvoltării infrastructurii edilitare la standardele cerute pentru transformarea municipiului Turda într-o staţiune turistică competitivă se concretizează pas cu pas.

Faptul că, ieri, Compania de Apă Arieş a primit acordul din partea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice de demara procedura de achiziţie publică pentru contractarea serviciilor aferente Proiectului Regional de Dezvoltare a insfrastructurii de apă şi apă uzată în regiunea „Turda – Câmpia Turzii în perioada 2014 – 2020” este încă o dovadă că eforturile făcute de comunitatea turdeană în ultimii ani nu au fost zadarnice.

Felicit pe această cale Compania de Apă Arieş, pentru managementul performant şi pentru că a reuşit să pună în opera un proiect de anvergură care are ca stop ridicarea standardul de viaţă al locuitorilor din Comunitatea Urbană Arieş.

PRIMAR Tudor ŞTEFANIE

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noul program al Centrului de Tineret TURDA-TIN

Asociația TURDA-TIN anunță pe pagina oficială de Facebook, toți tinerii interesați să participe la acțiunile Centrului de Tineret, că au...

Închide