inTurda.ro

De săptămâna viitoare vine frigul

De săptămâna viitoare vine frigul

De săptămâna viitoare vine frigul
noiembrie 22
13:12 2013

Chiar dacă în aceste zile avem încă parte de temperaturi mai ri­dicate, de săptămâna viitoare putem să ne pregătim pentru iarna adevărată. Deci nu rămâne decât să profităm încă câteva zile de căldura soarelui.

De săptămâna viitoare, vremea se va răci accentuat: în prima zi mai ales în regiunile vestice, nordice şi centrale, apoi şi în restul teritoriului.snowballs

În primele zile, luni şi marţi se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Treptat, la munte vor predomina ninsorile.

Meteorologii estimează că, în următoarele trei luni, regimul termic din România va fi unul normal, cu excepţia unor zone în care valorile termice se vor situa peste medie.

În ceea ce priveşte precipitaţiile, mai ales ninsori, sunt prognozate cantităţi lunare mai mari decât normele climatologice.

Conform datelor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în decembrie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale în vestul, sudul şi sud-estul ţării, iar în regiunile nordice, nord-estice şi centrale sunt posibile medii ale temperaturilor mai scăzute decât normele climatologice.

Astfel, în regiunea noastră, termometrele vor arăta, în medie, valori cuprinse între -5 şi 0 grade

Tags
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Salina Turda, un plus pentru România!

După ce mai mulți politicieni englezi s-au declarat împotriva acordării dreptului de muncă cetățenilor români în Marea Britanie, pe motiv...

Închide