inTurda.ro

Curs foto – introducere în fotografia digitală

Curs foto – introducere în fotografia digitală

Curs foto – introducere în fotografia digitală
noiembrie 27
09:51 2013

Vineri, 29 Noiembrie 2013, începând cu ora 14:00, în Sala de Protocol a Primăriei Municipiului Turda, are loc un curs foto dedicat tuturor posesorilor de DSLR-uri, aparate mirorrless sau celor ce vor să își achiziționeze astfel de echipamente.

Aparatele foto DSLR (digital single lens reflex) sunt aparate semi-profesionale sau profesionale, până nu demult folosite doar de fotografi profesionişti. De-a lungul timpului, au apărut diverse modele, tot mai accesibile ca preţ, motiv pentru care tot mai mulţi amatori de fotografie le preferă, datorită calităţii imaginilor obţinute. Acest workshop se adresează persoanelor care doresc să afle cum pot să folosească la o capacitate cât mai ridicată, aparatul lor DSLR sau Mirorrless.

Cursul va fi susținut de Sebastian Vaida – Director artistic al Festivalului PhotoRomania.

Evenimentul este prima acțiune organizată în cadrul proiectului „Turda in imagini”, realizat de Fundația Doriana Turda în colaborare cu Asociația PhotoRomania. Publicația www.inturda.ro este partenerul media al proiectului. Proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea cunoștințelor legate de cultura și turismul local din Turda. Vom reveni în curând cu o descriere completă a proiectului implementat de Fundația Doriana Turda.

„Acest proiect este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Turda si al Consiliului Local al Municipiului Turda. Continutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Primariei Municipiului Turda si nu implica nici o responsabilitate din partea acesteia”.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Deplasare reusita pentru SlowFood Turda la Angouleme, Franta

Gastronomades 2013 In perioada 22-24 noiembrie 2013 a avut loc la Angouleme, Franta, festivalul de gastronomie profesionista Gastronomades, ocazie cu...

Închide