inTurda.ro

Gimnasta Larisa Iordache – Aur la Cupa Mondială

Gimnasta Larisa Iordache – Aur la Cupa Mondială

Gimnasta Larisa Iordache – Aur la Cupa Mondială
decembrie 08
11:09 2013

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, sâmbătă, medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Glasgow, cu un total de 57.932 puncte.

Medalia de argint a fost adjudecată de Elizabeth Price (SUA, 57.365), iar medalia de bronz i-a revenit lui Vanessa Ferrari (Italia, 56.633).

Victoria româncei noastre este extrem de prețioasă având în vedere faptul că la Cupa Mondială de la Glasgow au participat cei mai buni opt gimnaşti, la feminin şi masculin, conform ierarhiei de la ultima ediţie a Campionatului Mondial. Astfel, cele opt gimnaste participante la Cupa Mondială de la Glasgow au fost: Vanessa Ferrari (Italia, dublă campioană olimpică şi campioană mondială), Elizabeth Price (SUA, câştigătoarea din 2012 a etapelor de Cupă Mondială de la Stuttgart şi Glasgow), Ruby Harrold (Marea Britanie), Carlotta Ferlito (Italia, vicecampioană olimpică şi europeană), Roxana Popa Nedelcu (Spania), Asuka Teramoto (Japonia), Larisa Iordache, medaliată cu bronz la JO din 2012 şi campioană europeană în 2013, şi Raer Theaker (Marea Britanie).

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte www.inturda.ro pe pagina noastră de FACEBOOK!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul lui Mircea Irimie la moartea lui Nelson Mandela

“Ca ai cazut nu are nici o importanta deoarece numai modul in care te ridici conteaza!” Acesta este unul din...

Închide