inTurda.ro

Centrul pietonal transformat în zonă de distracție de Sărbători

Centrul pietonal transformat în zonă de distracție de Sărbători

Centrul pietonal transformat în zonă de distracție de Sărbători
decembrie 11
09:49 2013

Consiliul Local Turda a aprobat inițiativa primarului Tudor Ștefănie privind amenajarea unui mini parc de distracții pentru copiii turdeni, chiar în centrul municipiului. Dacă ne imaginăm puțin cum va arăta centrul orașului cu ocazia sărbătorilor de iarnă putem spune că va fi ceva special și unic pentru Turda: patinoar și parc de distracții, simultan. 

Parcul de distracții se va întinde pe 120 de metri pătrați și va fi compus din carusel pentru copii, Air Jet, American convoy, trenuleț tip Thomas, carusel hidraulic și trambulină Bungee. Activitățile pregătite și echipamentele descrise mai sus, sunt destinate copiilor între 3 și 9 ani.

Biletul de intrare va costa 5 lei de persoană, iar grupurile organizate vor beneficia de o reducere de 40%. Parcul va fi deschis publicului zilnic, între orele 12:00-20:00.

Primăria Municipiului Turda va pune la dispoziţie firmei Î.I. Siko Marta Erika (din Târgu Mureș) terenul, în regim de închiriere la tariful aprobat de Consiliul Local (20,43 lei /mp/lună), și utilităţile necesare funcţionării miniparcului de distracții (contra-cost).

Related Articles

Citește articolul precedent:
„Magie de Craciun” la Teatrul Turda

Un nou spectacol de colinde va avea loc vineri, 13 decembrie 2013, ora 18.00, la Teatrul Municipal Turda! Spectacolul „MAGIE...

Închide