inTurda.ro

Conferința finală SMART+ la Cluj-Napoca

Conferința finală SMART+ la Cluj-Napoca

Conferința finală SMART+ la Cluj-Napoca
decembrie 18
10:23 2013

INVITAȚIE

Conferința finală SMART+

Cluj-Napoca, 19.12.2013

Consiliul Județean Cluj, în calitatea sa de partener în cadrul proiectului SMART+ Mini-program pentru inovarea IMM-urilor şi promovarea cercetării şi dezvoltării tehnologice, vă invită la conferința finală ce va fi organizată joi, 19.12.2013, ora 10.00, la hotelul City Plaza, Cluj-Napoca. Valoarea totală a proiectului a fost de 4.004.000 euro, iar bugetul aferent Consiliului Judeţean Cluj a fost de 450.000 euro.

Partenerii implicaţi în proiect sunt: Federaţia Aragoneză a Municipiilor, Regiunilor şi Provinciilor din Spania – lider de proiect; Regiunea Leipzig din Germania; Regiunea Malopolska din Polonia; Regiunea Macedonia de Vest din Grecia; Consiliul Judeţean Cluj; Asociaţia Naţională a Municipiilor din Bulgaria.

 

Obiectivul principal al SMART+ a fost de a analiza şi disemina bunele practici identificate şi de a pregăti adoptarea acestora la scară largă de către autorităţile publice din regiunile partenere pentru a-şi îmbunătăţi eficienţa politicilor în domeniul construirii capacităţii de inovare a IMM-urilor.

În fapt, SMART+, în calitate de mini-program, a finanţat 7 subproiecte de succes, care implică 21 de instituţii partenere. În cadrul subproiectelor finanțate, 5 dintre acestea s-au implementat cu participarea instituţiilor/organismelor publice/de drept public din judeţul Cluj: Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest, Institutul de Cercetări pentru Documentaţie Analitică, Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca și Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie Cluj-Napoca.

Echipa proiectului din partea Consiliului Județean Cluj a beneficiat, în perioada de implementare a proiectului, de expertiza specialiștilor Universității Tehnice Cluj-Napoca, Prorector, prof. univ. dr. ing. dr. ec. Stelian Brad şi lector. dr. ing. Mircea Fulea.

Evenimentul final se dorește a fi o reuniune a tuturor celor care au contribuit la implementarea proiectului în vederea prezentării rezultatelor obținute, a impactului utilizării acestor fonduri nerambursabile precum și a acțiunilor ulterioare finalizării proiectului.

 

PREȘEDINTE

HOREA-DORIN UIOREANU

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat CAA – Întrerupere furnizare apă

Comunicat CAA: Compania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, pe strada Petru Maior, din Turda,  în data de...

Închide