inTurda.ro

PNT-CD Turda si-a ales noul presedinte

PNT-CD Turda si-a ales noul presedinte

PNT-CD Turda si-a ales noul presedinte
decembrie 18
10:45 2013

Profesorul Alexandru Ignat a obținut votul colegilor săi de partid, care l-au investit drept noul Președinte al PNȚ-CD Turda.

Dorința noului președinte este menținerea principiilor național-țărăniste în conștiința turdenilor și propagarea unui stil proaspăt în politica locală, prin promovarea de idei politice concrete.

În încercarea de reafirmare a partidului pe plan local, Alexandru Ignat face echipă cu secretarul Emil Nemeș și vicepreședinții: Nicu Marțian, Simion Hădărean, Marta Poszonyi, Ioan Pătăceanu și Radu Pârv.

PNȚ-CD Turda este un partid cu o istorie bogată de care se leagă numele lui Ion Rațiu. În ultimii ani la conducerea partidului au fost printre alții fostul deputat Marian Bia și actualul consilier local PDL, Sorin Bichiș.

Viziunea PNŢCD este Libertate, Dreptate şi Solidaritate prin Responsabilitate, Credinţă şi Democraţie într-o Românie Modernă, Prosperă şi Fericită.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Conferința finală SMART+ la Cluj-Napoca

INVITAȚIE Conferința finală SMART+ Cluj-Napoca, 19.12.2013 Consiliul Județean Cluj, în calitatea sa de partener în cadrul proiectului SMART+ Mini-program pentru...

Închide