inTurda.ro

PC Turda: Colinde la ceas de seară

PC Turda: Colinde la ceas de seară

PC Turda: Colinde la ceas de seară
decembrie 21
10:28 2013

Vineri, 20 decembrie 2013, Partidul Conservator Filiala Turda, a fost gazda evenimentului intitulat “Colinde la ceas de seara” prilejuit de apropierea Sarbatorilor de Craciun.

Actiunea organizata la sediul Partidului Conservator din strada Republicii nr. 15, a prilejuit intalnirea a aproximativ 100 de persoane (familii nevoiase, copii, tineri si varstnici, membri si simpatizanti ai Partidului Conservator) reuniti in jurul bradului de Craciun, intr-o atmosfera de sarbatoare si bucurie.

Glasurile copiilor din formatia Turda TIN, condusa de parintele Sebastian Zahan, au rasunat in acorduri de colinde, menite sa aduca pacea si lumina in sufletele invitatilor pentru a primi cu bucurie vestea nasterii Mantuitorului.

Prajiturile de casa pregatite cu mare drag si daruire de catre reprezentantele feminine ale Partidului Conservator, s-au dovedit a fi deliciul copiilor si nu numai.

Seara de colinde s-a incheiat, asa cum se cuvine, cu impartirea darurilor oferite cu generozitate de catre membri Partidului Conservator tuturor invitatilor prezenti la eveniment si cu traditionalele urari de “La multi ani!”  si “Sarbatori fericite!”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Clubul Spotiv Delfinii Turda va participa la Cupa Moș Craciun

Clubul Sportiv Delfinii Turda, va participa mâine, 22 decembrie 2013, la Cupa Mos Craciun. Concursul de înot este organizat in...

Închide