inTurda.ro

Spectacol la deschiderea patinoarului

Spectacol la deschiderea patinoarului

Spectacol la deschiderea patinoarului
decembrie 27
20:01 2013

Primul patinoar artificial din istoria recentă a Municipiului Turda a fost inaugurat ieri, într-o atmosferă de spectacol.

Spiritul și bucuria Crăciunului au fost amplificate de mulțimea de oameni care au venit să vadă în direct deschiderea, de muzica live a Trupei The Lads și a fanfarei bisericii penticostale Alfa&Omega, de micuțele patinatoare profesioniste de la Cluj, și de celelalte surprize pregătite de organizatori: mini-artificii, fum tricolor, lampioane lansate, prezența personajelor animate Mickey și Minnie Mouse.

La momentul cu tăierea panglicii au fost în centrul atenției Primarul Tudor Ștefănie și Viceprimarul Lucian Varo. Primarul a tăiat panglica ajutat de viceprimar, apoi edilul șef a mulțumit celor implcați în realizarea patinoarului, a îndemnat turdenii să se bucure de aceste zile de sărbătoare patinând.

Sportivele de la Cluj au realizat un spectacol deosebit, apreciat de publicul prezent prin aplauze. 2 dintre micuțele patinatoare sunt vicecampioane ale României, iar acest lucru s-a văzut. Rând pe rând, numerele de patinaj artistic au încântat. Este pentru prima dată când turdenii văd așa ceva în realitate.

După toată festivitatea, a venit rândul turdenilor să se bucure de gheață. În ritmul dictat de proiectorul multicolor, toți cei care au avut curajul și răbdarea de a sta la „prima coadă” din istoria patinoarului de la Turda, s-au simțit artiști și au format prima serie de patinatori ai mult așteptatului patinoar.

Echipa inTurda.ro a probat astăzi gheața. Vă invităm să faceți același lucru, până mai ține și vremea de afară cu noi. Să nu uitați să aveți la dumneavoastră actul de identitate. Fiesta Sport SRL închiriază maxim 2 seturi de patine pe o Carte de Identitate.

Intrarea costă, așa cum am fost informați de administratorul patinoarului încă de marți, 24 decembrie, 10 lei pentru adulți și 8 lei pentru copii. Prețul pentru închirierea patinelor este 10 lei.

Mai jos găsiți o imagine cu orarul de intrare și oferta pentru famillii. Pentru mai multe imagini de la eveniment, vizitați pagina noatră de Facebook: www.facebook.com/inTurda. Spor la patinat!

Orar de intrare. Orar de intrare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noul an vine cu scumpiri la carburanți, gaze, energie electrică și țigări

2014 aduce veşti proaste pentru bugetele românilor. Cele mai importante şi mai căutate produse se vor scumpi de la 1...

Închide