inTurda.ro

Un alt fel de patinaj artistic. Ai incercat sa faci asta?

Un alt fel de patinaj artistic. Ai incercat sa faci asta?

Un alt fel de patinaj artistic. Ai incercat sa faci asta?
decembrie 28
08:13 2013

Nu știm sigur dacă ideea este una de marketing sau s-a născut din mintea unor pasionați de patinaj artistic și de… automobile. O întrebare relativ ciudată, tocmai a primit răspuns: „Pot mașinile să danseze la fel de bine ca și patinatorii? În același fel, cu aceeași grație, coordonare și sincronizare?”

„Da, – au spus cei de la clubul „Extreme Drive” – numai să fie capabile…”.

Instructoii clubului au combinat toate elementele cursurilor de condus pe gheață și le-am aplicat într-un singur dans, unul extrem de spectaculos. Un cuplu de mașini împreună cu un cuplu de patinatori au fost alese pentru a testa întrebarea de mai sus. Atât automobilele cât și patinatorii, au fost provocați să facă anumite mișcări precise și delicate. Rezultatul îl puteți vedea în materialul video de mai jos:

Specialiștii de la Extreme Drive au dovedit că mașinile nu doar că pot fi controlate pe gheață, ci ele pot fi controlate chiar în detaliu, la distanțe de centrimentri.

Autorii materialului video lansează clasica provocare: „Nu încercați așa ceva de unul singur!”, și mențiunea că nici o mașină nu a fost avariată în timpul filmărilor. Pentru materialul video au fost folosite mașini de serie, singura dotare suplimentară fiind la autoturismul alb, care a avut cauciucuri țintuite special pentru gheață.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spectacol la deschiderea patinoarului

Primul patinoar artificial din istoria recentă a Municipiului Turda a fost inaugurat ieri, într-o atmosferă de spectacol. Spiritul și bucuria...

Închide