inTurda.ro

Idei pentru decorarea casei de Revelion

Idei pentru decorarea casei de Revelion

Idei pentru decorarea casei de Revelion
decembrie 31
09:33 2013
Dacă ați decis cumva să fiți gazde în noaptea de Revelion pentru prietenii sau rudele voastre, trebuie să vă pregătiţi casa pentru petrecere.
Detalii precum faţa de masă festivă, farfurii, pahare, platouri, colorate şi decorate în culori vii, eventual şi cu elemente de iarnă, de sărbătoare, toate acestea pot face o diferență. Nu trebuie uitate nici decoraţiunile, pentru masă – ele trebuie să fie mici, ca să nu încurce, dar de mare efect. Lumânările trebuie să fie de asemenea prezente pe masa de Revelion. Acestea pot fi așezate în suporturi speciale, în sfeșnice, dacă sunt lungi, sau pe un platou, înconjurate de crenguțe de brad, dacă sunt mai mici și groase.
Dacă pregătiți o petrecere mare, puteți să alegeți și o temă gen bal mascat sau retro, de exemplu, iar decorațiunile vor fi în concordanță cu tema aleasă. Având în vedere că produsele homemade sunt în vogă, tot ce trebuie să faceți este să vă căutați toate resursele de inspirație și creativitate, apoi să treceți la treabă.
Un element important pentru decorul din această noapte ar putea fi un banner cât de mare pe care să scrie „La mulți ani!” Acesta va impresiona cu siguranță invitații, mai ales dacă va fi afișat undeva la intrare, sau pe un perete gol.
Din decorul de petrecere nu pot lipsi steluțele, confetti, sau baloanele, care vor asigura atmosfera de petrecere dacă sunt agățate sau lipite, singure sau în „buchet”, pe pereți ori tavan. De asemenea, puteți pregăti coifuri de hârtie, pe care să scrie „2014”, pentru invitați. De fapt, cifrele noului an se pot regăsi în toate aranjamentele pregătite pentru petrecere, împreună cu mesajul de „La mulți ani!”.
Să nu uitați un aspect foarte important: muzică bună, care să fie pe placul tuturor invitaților.
Petrecere frumoasă și un an nou cu împliniri din belșug!
La mulți ani!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primaria Turda: felicitari pentru olimpicii turdeni

COMUNICAT DE PRESĂ: Primaria Municipiului Turda felicita toti elevii olimpici turdeni care in anul 2013 au obtinut rezultate care ne...

Închide