inTurda.ro

Sume consistente aprobate de Consiliul Local pentru cluburile sportive turdene

Sume consistente aprobate de Consiliul Local pentru cluburile sportive turdene

Sume consistente aprobate de Consiliul Local pentru cluburile sportive turdene
februarie 06
14:50 2014

Astazi, 6 Februarie 2014, consilierii turdeni au fost convocati la o sedinta de indata. Spontaneitatea s-a dovedit a fi de bun augur pentru cluburile sportive ale caror proiecte de finantare prin Legea 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, au figurat pe ordinea de zi.

Cei mai castigati au fost reprezentantii echipelor de fotbal. Astfel, Asociatia Fotbal Club Ariesul 1907 Turda a obtinut o finantare consistenta: 700.000 lei, iar Clubul Sportiv Sport-Line Turda a obtinut suma de 35.000 lei.

Au obtinut finantare si karatistii de la Clubul Sportiv Samurai Turda – 33.000 lei, Asociatia Transkart Racing Club Turda – 15.000 si Centrul si Clubul Sportiv al Handicapatilor „Oameni pentru Oameni” – 12.000 lei.

Pe scurt, au fost aprobate toate cele 5 proiecte de hotarare propuse de Comisia pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 350/2005. Avand in vedere numarul mare de proiecte pe care le-au depus spre finantare cluburile sportive, ong-urile, bisericile si institutiile de invatamant turdene, vor mai urma si alte sesiuni de evaluare a proiectelor.

Related Articles

Citește articolul precedent:
ŞEDINŢĂ DE ÎNDATĂ A CONSILIULUI LOCAL

Iată ordinea de zi a ședinței de îndată a Consiliului Local al Municipiului Turda, care va avea loc astăzi,  06...

Închide