inTurda.ro

Flaviu Sasaeac este membru in noul Consiliu de Administratie al FRH

Flaviu Sasaeac este membru in noul Consiliu de Administratie al FRH

Flaviu Sasaeac este membru in noul Consiliu de Administratie al FRH
februarie 11
12:20 2014

Flaviu SÂSÂEAC, preşedintele AHC Potaissa Turda, a fost ales ca membru în noul Consiliu de Administrație al FRH. Președintele echipei turdene de handbal a obținut 81 de voturi pentru.

Alegerea reprezentantului turdean a avut loc în cadrul adunării generale în care a fost ales noul preşedinte ale FR de Handbal, în persoana domnului Alexandru Dedu. Fostul internaţional a fost ales în funcţia de preşedinte, învingându-i la alegerile de luni pe directorul tehnic Remus Drăgănescu şi pe Cristian Gaţu, care se afla în fruntea forului din 1996. Dedu a fost ales din primul tur, el obţinând 104 voturi, în timp ce Drăgănescu a primit 56 de voturi. Cristian Gaţu a primit cele mai puţine voturi – 32.

Cei doi vicepreşedinţi aleși sunt Narcisa Lecuşanu şi Daniel Georgescu.

Mai jos redăm lista completă a celor 14 membri ai noului Consiliu de Administraţie al FRH: Jean Mateescu, Alin Cârligeanu, Gheorghe Bejinariu, Doru Manea, Vasile Pavel, Marius Barcan, Toma Pleşa, Flaviu Sâsâeac (preşedintele AHC Potaissa Turda), Ioan Ciobanu (managerul Ştiinţa Dedeman Bacău), Daniel Kotecz (director sportiv HCM Baia Mare) ,Mariana Târcă, Gheorghe Tadici (antrenor HC Zalău și echipa naţională) şi Ioan Băban (Cetate Deva), Liviu Gugleș (delegatul echipei HC Vaslui).

Related Articles

Citește articolul precedent:
Târg DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR și Târgul meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari

Târgul meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari & Târg DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR Locaţia: Centrul municipiului Turda, zona pietonală   În perioada...

Închide