inTurda.ro

Mesajul domnului Daniel Funeriu cu ocazia lansării Partidului Mișcarea Populară la Turda:

Mesajul domnului Daniel Funeriu cu ocazia lansării Partidului Mișcarea Populară la Turda:

Mesajul domnului Daniel Funeriu cu ocazia lansării Partidului Mișcarea Populară la Turda:
februarie 12
11:42 2014

Domnul Daniel Funeriu, prezent la Turda cu ocazia lansării organizației locale a Partidului Mișcarea Populară, a avut un discurs surprinzător, acesta începând cu un mesaj direct către Victor Ponta:

„Voi începe cu un mesaj către Doctor Victor Viorel: Doctor Victor Viorel, taie șpaga baronilor PSD și dă banii de naveta copiilor, taie șpaga baronilor PSD și dă bani școlilor pentru săptămâna “Școala altfel”. Nu distruge învățământul profesional pe care cu greu l-am pus în aplicare, te-ai angajat în fața doamnei Merkel că vei continua acest învățământ pentru ca firmele românești să poată să prospere. Nu omorî învățământul profesional pentru a da bani fabricilor de Diplome.

Aici, noi reformăm o echipa, echipa lui Traian Basescu. Ce a făcut această echipă? …să mergem la concret: cu domnul Baconschi am adus în Romania cel mai mare proiect din știința românească ‘Laserul de la Măgurele’. În timpul misiunii domnului Baconschi la Paris, s-au pus primele caramizi, proiect pe care l-am dus la bun sfârșit în guvernarea Boc. 400 de milioane de Euro, nu pe mici și bere ci pe cel mai mare proiect pentru știința româneasca, cel mai mare laser din istoria lumii. Am fost în Guvern cu doamna Udrea, zeci, sute de școli renovate. Au fost situații în care am făcut porțiuni de drum pentru ca accesul către școli nu era posibil.

Aceasta echipa este echipa care va conduce Romania!

Mii de oameni, dincolo de discursuri, își pun speranța în noi. Oamenii de afaceri care vor un stat partener, nu un stat care să le acapareze fiecare picătura de energie. Trebuie sa fim aproape de oameni, își pun de asemenea speranța în noi copii care au vise, nu trebuie să dezamăgim aceste vise, bătrâni care nu au acces la un sistem de sănătate normal. Trebuie să ne opunem aroganței mastodontului USL. Trebuie să fim conspirația oamenilor liberi, pentru că atunci când vrei să duci România mai departe, o faci cu sufletul, cu mintea și plin de curaj.”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Andy’s Caffe Turda – oferta surprinzatoare de Ziua Indragostitilor

În perioada dinainte de „Triunghiul Magic” - 14 Februarie, 1 Martie, 8 Martie, Andy's Caffe Turda vine cu o idee...

Închide