inTurda.ro

PhotoRomania, inclus intre cele mai importante festivaluri de fotografie din lume

PhotoRomania, inclus intre cele mai importante festivaluri de fotografie din lume

PhotoRomania, inclus intre cele mai importante festivaluri de fotografie din lume
februarie 12
12:35 2014

Photo Romania Festival, organizat la Cluj-Napoca de către Asociația Photo România era cunoscut deja ca fiind cel mai mare festival de fotografie din Europa de Est. Anul acesta a venit și confirmarea: Photo Romania Festival a fost inclus în ghidul The Telegraph al celor mai importante festivaluri de fotografie.

Festivalul Photo România a devenit cel mai important festival de fotografie din Europa de Est, oraşul Cluj-Napoca fiind în fiecare final de primăvară gazda unor artiști din 20 de țări, fotografi internaționali de renume și peste 100.000 de entuziaști ai fotografiei.

Anul viitor, între 16 şi 25 mai 2014, Photo Romania Festival se va afla la cea de-a patra ediţie, cea mai spectaculoasă de până acum. Pe lângă cele 40 de expoziţii naţionale şi internaţionale care vor avea loc la Cluj-Napoca în cadrul festivalului, alături de fotografii care au realizat colecţiile vernisate, în 2014 se dorește și lansarea celei mai mari Academii de Fotografie din România şi singurul Muzeu de Fotografie din ţară. Pe lângă asta, PhR ‘4 va reuni concerte de muzică jazz, muzică clasică, concertul unui mare artist internațional, vernisaje speciale şi zile dedicate unor diferite arii de fotografie, toate acestea realizate cu scopul de a implica cât mai multe persoane într-o adevărată „revoluţie culturală”.

Asociația Photo România, inițiatorii Festivalului, au fost parteneri ai proiectului „Turda în Imagini”, derulat de Fundația Doriana Turda cu sprijinul Primăriei Municipiului Turda. Anul acesta s-ar putea să fie organizate și la Turda câteva evenimente din cadrul Festivalului Internațional de Fotografie!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul domnului Daniel Funeriu cu ocazia lansării Partidului Mișcarea Populară la Turda:

Domnul Daniel Funeriu, prezent la Turda cu ocazia lansării organizației locale a Partidului Mișcarea Populară, a avut un discurs surprinzător,...

Închide