inTurda.ro

Ziua Porţilor Deschise la Teodor Murăşanu

Ziua Porţilor Deschise la Teodor Murăşanu

Ziua Porţilor Deschise la Teodor Murăşanu
februarie 20
15:52 2014

Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” (Şcoala Nr. 1) din municipiul Turda, organizează sâmbătă, 22 februarie 2014, între orele 9.00 – 13.00, Ziua Porţilor Deschise. 

Sunt aşteptaţi să treacă pragul şcolii, părinţii viitorilor boboci ce urmează să fie înscrişi în clasa pregătitoare şi în clasa I şi toţi cei interesaţi. Acţiunea se va desfăşura la ambele locaţii, respectiv la cladirea din zona centrală (str. Dr. I. Raţiu nr. 53) şi la structura din cartierul Turda Nouă (str. Gh. Bariţiu nr. 57-65).

La Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” vor fi organizate clase pregătitoare, alocate prin Proiectul Planului de Şcolarizare pentru anul şcolar 2014-2015 şi de asemenea, există şi locuri libere pentru clasa I.

Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” (Şcoala Nr. 1) este situată în centrul municipiului Turda şi are de asemenea, o clădire în cartierul Turda Nouă, cu posibilitate de acces rapid inclusiv pentru elevii altor circumscripţii.

Personalul care va prelua clasa pregătitoare este format din cadre didactice cu gradul I, cu o experienţă vastă în domeniul învătământului primar şi cu rezultate pe măsură. Spaţiile şcolii sunt luminoase, dotate cu mobilier şcolar adaptat vârstei şi conform standardelor. Materialul didactic este cel furnizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, necesar şi potrivit etapei de dezvoltare pentru această vârstă.

Comisia de înscriere din şcoală va fi la dispoziţia părinţilor pe parcursul întregului proces de înscriere. Telefon: (0264)-311-951

Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” din municipiul Turda (Şcoala Nr. 1) se află între unităţile şcolare din judeţul Cluj cu rezultate deosebite, în  anul precedent având promovabilitate 100% şi absolvenţi cu media de admitere la liceu 10.00, respectiv media de absolvire 10.00 şi media la Evaluare Naţională 10.00, şcoala fiind reprezentată de un număr important de elevi cu rezultate foarte bune la Olimpiade şi concursuri şcolare, în diverse domenii de studiu.

Unitatea şcolară dispune de două Săli de Sport, dintre care una cu tribune, laboratoare de Informatică, Chimie, Fizică, Biologie, Istorie,  o modernă Sală Festivă şi Sală Media. De asemenea, şcoala derulează permanent activităţi cultural-artistice şi sportive, între care trebuie amintite reprezentaţiile Trupei de Teatru şcolar „Vector in Fabula” şi propune şi organizează activităţi educative avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi cuprinse în CAE.

Programul de completare a cererilor de înscriere la clasa pregătitoare şi clasa I pentru anul şcolar 2014-2015 se derulează în perioada 24 februarie – 14 martie 2014 în intervalul orar 8.00-15.00 şi 16.00-20.00 de luni până vineri, iar sâmbătă între orele 8.00-13.00

Documentele necesare în momentul completării cererilor sunt următoarele: o fotocopie a actului de identitate propriu, o fotocopie a documentului din care să rezulte reşedinţa (în cazul în care este alta decât cea din actul de identitate) şi o fotocopie după certificatul de naştere al copilului.

În cazul în care copilul pentru care se completează cererea de înscriere împlineşte 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2014 inclusiv, părintele va depune şi o copie după documentul prin care CJRAE comunică rezultatul pozitiv al evaluării dezvoltării psihosomatice a copilului.

Numărul de telefon TELVERDE alocat în acest sens la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj este 0800816264, programul de funcţionare fiind zilnic între orele 8.00-16.00 începând cu data de 17 februarie 2014.

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Multi Ani, Horatiu Gal!

Turda a ajuns să fie recunoscută la nivel internațional ca fiind „orașul Salinei!”, însă în ultimul an, a apărut încă...

Închide