inTurda.ro

Workshop de fotografie in Cheile Turzii

Workshop de fotografie in Cheile Turzii

Workshop de fotografie in Cheile Turzii
februarie 21
09:48 2014

Asociatia PhotoRomania anunta persoanele interesate despre organizarea unui workshop de fotografie in Cheile Turzii cu unul dintre cei mai respectati si valorosi fotografi din Romania: Mihai Moiceanu.

Mihai Moiceanu este o prezență sclipitoare în galeria marilor fotografi profesionisti din România prin modalitatea de expresie, prin subiectele abordate, dar mai ales prin marea sa generozitate de a lega oameni și locuri de lumină. El va fi prezent la Photo Romania Festival cu un workshop despre Fotografia de Natură.

Workshopul se adreseaza fotografilor incepatori si avansati interesati de realizarea fotografiilor in natura si celor care doresc sa isi imbogateasca portofoliul.
Vom aborda pe scurt aparatura specifica peisajului, modul de utilizare al accesoriilor, cand si cum gasim un peisaj „fotogenic“, dicutam despre lumina si cum trebuie interpretata, cum se cauta subiecte care sa se racordeze la lumina existenta.
Workshopul va avea loc in Cheile Turzii, deplasarea de la Cluj la Chei se va face cu masinile personale.

Early bird valabil până la data de 31 Martie 2014.

  • Echipament necesar: DSLR
  • Nivelul de cunostinte necesare este mediu
  • Workshop-ul se va tine in limba română
  • Participanții primesc cafea apă și o gustare
  • Locația workshop-ului este Cheile Turzii
  • Durata 8 h

Pentru participare se percepe o taxa de 60 Euro. Pentru inscrierea pe unul dintre cele 15 locuri disponibile, click AICI!

 

Despre Mihai Moiceanu

Mihai Moiceanu

„Legamantul cu lumina”
” Mihai Moiceanu s-a nascut in 1958. La 16 ani descopera ca imaginile se pot intrupa in fotografie si devine astfel un pasionat al acestei arte. Astfel in paralel cu studiile tehnice de la Universitatea Transilvania din Brasov urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta, sectia Arta Cinematografica.
In 1986 renunta la cariera de inginer devenind fotograf profesionist specializandu-se in fotografia tehnica industriala, fara a neglija modalitatile artistice de exprimare.
In 1988 devine membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania.
Apropierea muntilor si pasiunea pentru sporturile specifice ii determina viziunea artistica atat de legata de oamenii acestor locuri. Fotografia, precum si productiile video ulterioare, sunt centrate pe lumina transfigurata de verticalitate, proprie peisajului montan. Imbinarea cu dinamismul sporturilor alpine face ca optimismul inerent persoanei sale sa gaseasca acel optim de expresie unde amanuntul dezvaluie forta, bucurie, chiar acolo unde sub o aparenta liniste peisajul te-ar indemna la contemplare.
Din 1993 este director de productie la un post local de televiziune din Brasov, unde realizeaza productie publicitara. In 1996 devine producator al emisiunii „Oxigen” – o emisiune saptamanala despre natura si sporturi extreme. Tot in acest an primeste titlul de Artist al Federatiei Internationale de Arta Fotografica – AFIAP.
Anul 1999 este anul marii cotituri. Revine la fotografie ca profesionist independent si devine Excelenta al FIAP – EFIAP.
Mihai Moiceanu este o prezenta sclipitoare in galeria marilor fotografi profesionisti din Romania prin modalitatea de expresie, prin subiectele abordate, dar mai ales prin marea sa generozitate de a lega oameni si locuri de lumina.”
Dan Iancu, ian. 2002

Palmares:
-Peste 500 de acceptari in saloane internationale de fotografie
-29 de premii internationale
-Peste 500 acceptari in saloane nationale
-42 de premii nationale
-Excelenta FIAP cu rang de aur!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ziua Porţilor Deschise la Teodor Murăşanu

Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” (Şcoala Nr. 1) din municipiul Turda, organizează sâmbătă, 22 februarie 2014, între orele 9.00 – 13.00,...

Închide