inTurda.ro

Deputatul Mircea Irimie a participat la lansarea PNDR pentru perioada 2014-2020.

Deputatul Mircea Irimie a participat la lansarea PNDR pentru perioada 2014-2020.

Deputatul Mircea Irimie a participat la lansarea PNDR pentru perioada 2014-2020.
februarie 22
15:09 2014

Turda, 22 februarie 2014poză 3

Deputatul PC, Mircea Irimie a participat vineri, 21 februarie 2014, alaturi de d-nul Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, la lansarea noului Program  National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru perioada 2014-2020.

La evenimentul desfasurat la Baia Mare, au participat alaturi de cei peste 400 de fermieri din judetele nord-vestice ale tarii (Cluj, Maramures, Bistrita Nasaud, Salaj, Satu Mare, Bihor), d-nul Codrin Scutaru, Secretar de Stat in Ministerul Muncii, d-nul George Turtoi, Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii, d-na Silvia Ciornei, Presedinte al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, d-nul Gheorghe Benu, Director General APIA, d-nul David Eugen Popescu, Director General APDRP, d-nul Adrian Zaharia, Director Executiv APIA Cluj, d-na Mariana Maier, Director OJPDRP Cluj, d-nul Anton Rohian, Prefectul jud. Maramures, d-nul Zamfir Ciceu, Presedintele Consiliului Judetean Maramures, d-na Cornelia Negrut, Deputat PC si d-nul Catalin Chereches, Primarul Municipiului Baia Mare.

Tema Conferintei Regionale “PNDR 2014-2020, satul romanesc are viitor” sustinuta de d-nul Daniel Constantin impreuna cu echipa de specialisti din Ministerul Agriculturii, a vizat expunerea masurilor care au drept scop eficientizarea si dezvoltarea agriculturii in toate domeniile de activitate din mediul rural si atragerea de fonduri europene care sa ajute la sustinerea si relansarea agriculturii in tara noastra.

De asemenea, sambata 22 februarie 2014, la invitatia deputatului PC,Mircea Irimie, d-nul Daniel Constantin a participat alaturi de echipa sa de specialisti din Ministrul Agriculturii, la inaugurarea Centrului Local APIA din comuna Mociu, centru menit sa faciliteze accesul la informatiile legate de fonduri europene si de subventiile in agricultura, sa indrume si sa consilieze fermierii in vederea accesarii schemelor de plati directe pe suprafata, finantate din fonduri europene sau nationale.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Curs GRATUIT pentru șomerii din Turda!

Curs GRATUIT de Manager Proiect pentru şomerii din Turda! Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă persoanele care...

Închide