inTurda.ro

Targul Mestesugarilor – editie speciala de Martisor

Targul Mestesugarilor – editie speciala de Martisor

Targul Mestesugarilor – editie speciala de Martisor
februarie 27
10:53 2014

Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Asociaţia Slow Food Turda, organizează o ediţie specială de Mărţişor a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”, în perioada 28 februarie – 9 martie 2014, locaţia fiind zona pietonală din centrul oraşului.

Aşa cum v-am obişnuit, la evenimentul pe care îl găzduim periodic, participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.

Alături de mărţişoarele care vestesc sosirea primăverii, vă aşteptăm să regăsiţi produsele de apicultură, brânzeturile, uleiul de floarea soarelui presat la rece, iar turta dulce ne va aminti târgurile de altă dată. Nu vor lipsi produsele de artizanat, florile şi aranjamentele florale, podoabele realizate manual.

Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la această manifestare care sperăm să capteze în continuare interesul dumneavoastră şi ne bucurăm că am reuşit să menţinem acest eveniment ca o frumoasă  tradiţie pentru comunitatea noastră.

Martie 2014

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Judetean Cluj se intruneste maine in sedinta ordinara

Consiliul Judetean Cluj se va intalni maine in sedinta ordinara, incepand cu ora 13:00. Ordinea de zi contine 41 de...

Închide