inTurda.ro

Comunicat de presa Fundatia Doriana Turda

Comunicat de presa Fundatia Doriana Turda

Comunicat de presa Fundatia Doriana Turda
martie 06
18:36 2014

Comunicat de presa

Fundatia Doriana Turda, ca beneficiar al unei finantari nerambursabile obtinute de la Consiliul Local Turda, in cuantum de 90% din valoarea totala, a implementat cu succes proiectul de promovare turistica „Turda in imagini”.

In urma proiectului am primit multe laude si solicitari de a continua promovarea orasului nostru, expunand cuburile foto de mari dimensiuni in mai multe locatii publice. In anul acesta vom duce expozitia foto in mai multe locatii, inclusiv la evenimente care au loc in alte localitati, promovand astfel Municipiul Turda si in alte zone.

Pe langa laude, am primit si o serie de intrebari, pe care vrem sa le lamurim in mod public, pentru ca una dintre valorile Fundatiei Doriana Turda este transparenta totala.  In acest sens, dorim sa precizam faptul ca in bugetul proiectului, NU au fost incluse sume pentru promovarea in mass media. Partenerul nostru media, publicatia inTurda.ro, a facut promovarea proiectului in mod gratuit si benevol, mentionand faptul ca doresc sa sustina orice initiativa din partea mediului ONG-voluntariat.  Intre cheltuielile efectuate in cadrul proiectului au fost doar costurile cu cuburile foto (structura metalica si tiparirea bannerelor), realizarea site-ului www.turisminturda.ro si sustinerea workshop-ului de fotografie.  Pentru orice alte detalii, va stam la dispozitie cu deschidere si transparenta, reamintindu-va faptul ca in mediul ONG-voluntariat se implica doar oamenii pasionati de ceea ce fac, iar singura lor dorinta este dezvoltarea comunitatii in care activeaza.

Fundatia Doriana Turda,

Presedinte,

Muresan Ioan-Sorin

Related Articles

Citește articolul precedent:
Recital de Jazz în centrul Municipiului cu ocazia zilei de 8 Martie

Sâmbătă, 8 martie 2014, de la ora 12.00, în centrul municipiului Turda se va desfășura un Recital de Jazz, eveniment care...

Închide