inTurda.ro

Britanicii de la Thomsons Online Benefits angajeaza inca 70 de oameni in Cluj-Napoca

Britanicii de la Thomsons Online Benefits angajeaza inca 70 de oameni in Cluj-Napoca

Britanicii de la Thomsons Online Benefits angajeaza inca 70 de oameni in Cluj-Napoca
martie 09
15:46 2014

Furnizorul de software pentru pachete de beneficii pentru angajaţii Thomsons Online Benefits, care a deschis în urmă cu doi ani un birou la Cluj, va recruta în acest an încă 70 de oameni, dublându-şi astfel numărul de angajaţi.

Britanicii caută personal pentru următoarele posturi: Configuration Specialist, Client Support Associate, Graduate QA, .NET Graduate Developer, Configuration Quality Tester, Client Test Specialist, IT Business Analyst, Senior Software Development Manager, General Manager, .NET Software Developer, QA Software Engineer.

Dacă ești începător, dintre posturile entry-level care sunt libere, se numără cele de Configuration Quality Tester, Client Support Associate și altele. Dacă ai cel puțin zece ani experiență în management, înscrie-te pentru postul de General Manager. CV-urile se pot depune prin site-ul e-Jobs, la următorul link: http://www.ejobs.ro/company/Thomsons-Online-Benefits-S.R.L./192738 .

Thomsons Online Benefits a inaugurat în vara anului trecut un centru global de pregătire în Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 450.000 de lire sterline (521.500 de euro), Thomsons Academy fiind singura bază de pregătire pentru toate filialele companiei din Londra, Singapore, Cluj şi Silicon Valley. (sursa:  Ziarul Financiar)

Compania Thomsons Online Benefits, cu sediul în Cluj-Napoca, a realizat în 2012 o cifră de afaceri de peste 1,6 mil. lei (360.000 de euro), cu un număr mediu de 25 de angajaţi. La nivel global, în anul 2012 veniturile Thomsons s-au ridicat la 37,5 mil. euro.

Related Articles

Citește articolul precedent:
8 Martie. PC Turda a daruit flori doamnelor si domnisoarelor

De Ziua Internaţională a Femeii, membri ai Partidului Conservator Turda, alături de deputatul PC, Mircea Irimie, au dăruit sute de...

Închide