inTurda.ro

Senatorul Alexandru Cordoș face lobby pentru construirea sălii polivalente la Turda

Senatorul Alexandru Cordoș face lobby pentru construirea sălii polivalente la Turda

Senatorul Alexandru Cordoș face lobby pentru construirea sălii polivalente la Turda
martie 12
08:28 2014

Senatorul Alexandru Cordoș, Viceliderul Grupului PSD, a susținut în Plenul Senatului o interpelare și două întrebări.

alexandru_cordos_turdaPreocupat de crearea unui cadru de dezvoltare al sportului de performanță, senatorul Alexandru Cordoș a adresat doamnei Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului și domnului Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, interpelarea având obiectul: construirea unei săli polivalente în Municipiul Turda, județul Cluj.

Întrebarea al cărei subiect a fost “Eficiența ordinului de protecție pentru victimele violenței în familie”, care vizează măsurile concrete ce se vor adopta pentru reducerea duratei de obţinere a unui ordin de protecţie şi pentru eficientizarea acţiunilor de protejare a victimelor violenţei în familie, a fost înaintată doamnei Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei,Protecției sociale și Persoanelor Vârstnice.

Un alt subiect atins prin intermediul unei întrebări are în vedere calcularea stagiului de cotizare pentru femeile cu mai mult de trei copii, adresată doamnei Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Comunicat de presă

Related Articles

Citește articolul precedent:
O delegație de la Ambasada Franței în România a discutat la Consiliul Județean despre posibilități de colaborare

Informare de presă Ref: Primire delegaţie Ambasada Franţei   Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu, a primit astăzi, 11...

Închide