inTurda.ro

Salina Turda la Targul de Turism de la Romexpo

Salina Turda la Targul de Turism de la Romexpo

Salina Turda la Targul de Turism de la Romexpo
martie 14
17:06 2014

Salina Turda participă  în  perioada 13.03-16.03.2014 la  cel mai mare Targ de  Turism  din România, la Romexpo din București. Această 2primă participare la o manifestare atât de prestigioasă este un pas înainte în promovarea celui mai important  obiectiv turistic turdean.  Târgul de la Romexpo este la cea de a 31-a ediție ,  găzduiește peste 250 de companii de turism din România si din aproximativ 23 de țări : Grecia,  Bulgaria, Cehia, Macedonia, Maroc, Malaezia ,Turcia etc.

Târgurile de turism  fac parte din strategia de dezvoltare și promovare turistică a Salinei. De asemenea , joi 13.03.2014 Salina a participat la o întalnire cu Autoritatea Naționala pentru Turism, temele discutate au fost legate de promovarea turismului și a diferitelor circuite  tematice in zona noastră.

Standul Salinei a fost vizitat de foarte mulți  turiști care și-au anuntat vizita in vara acestui ani, iar publicații naționale și posturituri de radio au luat interviu  reprezentanților  Salinei. În acest sens aminitim publicația Economistul, Radio Romania Internațional , România Pitorească. Reprezențații agentiilor  de turism din Grecia cunoșteau date despre Salina Turda și au asigurat ca vor trimite grupuri de turiști eleni in Turda pentru a admira ,, cel  mai frumos loc subteran din lume” ( sursa Business Insider).

Salina este reprezentată prin Gianina Ciobanca-consilier marketing, Florin Vulturar-șef serviciu turism, Tudor Bodea- ghid turistic.

16

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat de presa al Primariei Turda despre atacarea HCL-urilor care au dus la schimbarea Viceprimarului

ROMANIA JUDETUL CLUJ MUNICIPIUL TURDA PRIMARIA NR. INREG.6563/ 14.03.2014   COMUNICAT DE PRESA   Raportat la articolul aparut in mass...

Închide