inTurda.ro

Stefanie: „aştept de la un consilier local implicare în rezolvarea nevoilor oamenilor, nu acuze nefondate…”

Stefanie: „aştept de la un consilier local implicare în rezolvarea nevoilor oamenilor, nu acuze nefondate…”

Stefanie: „aştept de la un consilier local implicare în rezolvarea  nevoilor oamenilor, nu acuze nefondate…”
martie 14
17:42 2014

Referitor la declaraţiile domnului consilier local, Roş Nicolae, în cadrul activităţii „Întâlnire între reprezentanţii Consiliului Local, ai executivului şi tinerii turdeni” , care a avut loc în data de 13 martie 2014  la Primăria Municipiului Turda, doresc să fac precizarea că ele sunt determinate de frustrările acumulate în timp datorate lipsei rezultatelor profesionale şi politice.

Atât comportamentul, cât şi acuzaţiile fără fond dovedesc încă o dată, că se află într-o permanentă încercare de a-şi crea o imagine de “justiţiar” în spaţiul public. Consider că nu este persoana care poate fi un exemplu,  cel puţin în calitate de om politic, cu atât mai mult pentru tinerii turdeni  în ochii cărora a vrut să pară un consilier extrem de activ.

Dacă ar trebui analizat cineva pentru comportament, domnia sa poate fi un subiect al unei acţiuni de acest gen în cadrul Consiliul Local, dar nu acesta este obiectivul meu.

În calitate de primar, aştept de la un consilier local implicare în rezolvarea  nevoilor oamenilor, un raport de activitate public şi nu acuze nefondate exprimate din dorinţa clara de a obţine capital politic. Cred că cer prea mult de la dânsul, este adevărat, că se poate face politică şi aşa, după exemplul consilierului Nicolae Roş, dar sper că tinerii turdeni au înţeles că trebuie să urmeze alte modele în viaţă, inclusiv în viaţa politică.

Aştept totodată poziţia conducerii Partidului Social Democrat Turda cu privire la aceste declaraţii.

 

PRIMAR,

Tudor Ştefănie

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat referitor la declansarea “procedurii de atacare a hotararilor Consiliului Local”

COMUNICAT DE PRESA Raportat la articolul aparut in mass media locala, in data de 13 martie 2014,  referitor la declansarea...

Închide