inTurda.ro

Expozitii de pictura si fotografie la Muzeul de Istorie Turda

Expozitii de pictura si fotografie la Muzeul de Istorie Turda

Expozitii de pictura si fotografie la Muzeul de Istorie Turda
martie 17
12:18 2014

Muzeul de Istorie din Turda are o ofertă culturală bogată pentru cei pasionați. Luna aceasta, vizitatorii Muzeului pot vizualiza două colecții de excepție. Una de pictură și una de fotografie.

În ceea ce privește fotografia, în parteneriat cu Asociația Photo România, Muzeul de Istorie prezintă colecția „Acoperișul României”. Acoperisul României este un proiect fotografic initiat cu scopul de a promova, prin imagini, România, si de a ajuta la protejarea acesteia. Intentia este de a oferi celor interesati posibilitatea de a vedea locuri incredibile din România, prin prisma obiectivelor foto, a imaginatiei si a creativitatii fotografilor. Nu în ultimul rând, acest proiect reprezinta o invitatie la a descoperi frumusetile inegalabile din România, aflate „la înaltime”. Autorii fotografiilor expuse la Muzeul de Istorie și-au propus sa fotografieze România de pe cele mai înalte vârfuri ale muntilor şi dealurilor, oferind tuturor panoramele si privelistile care i-au convins si pe ei sa mearga acolo. Fotografiile sunt deosebite, merită o vizită la Muzeu.

Parte din colectia „Acoperisul României” Parte din colectia „Acoperisul României”

La capitolul pictură, expoziţia turdeanului Cornel Vana, intitulată „Pârâul sub cerul iernii”, conține 47 de lucrări din colecţia pictorului turdean, lucrări cu tematică diversă, de la grafică de şevalet la peisaj sau de la natură statică la personaj.

Related Articles

Citește articolul precedent:
O firmă din Turda angajează Asistent Manager

Firma DVROM angajează Asistent Manager la nivel începător (entry level). Pentru a candida la selecție, candidatul trebuie să îndeplinească următoarele...

Închide