inTurda.ro

România este promovată la Târgurile de Turism cu poze din Salina Turda

România este promovată la Târgurile de Turism cu poze din Salina Turda

România este promovată la Târgurile de Turism cu poze din Salina Turda
martie 26
08:10 2014

Așa cum menționam recent, Turda a ajuns să fie un punct foarte important pentru turismul românesc. După ce publicațiile internaționale au început să scrie despre Salina Turda și să o includă în diferite topuri, Ministerul Turismului a reacționat și a inclus Salina Turda pe lista cu obiective care pot aduce turiști străini în România.

La Târgul de Turism al României, desfășurat la Romexpo București în luna Martie, Ministerul Turismului a avut montat cel mai mare stand de promovare din tot târgul. Standul, foarte complex și cu o consistentă parte electronică, a fost achiziționat în cadrul proiectului de creare și promovare a brandului național: „Romania – Explore the Carpathian Garden”.

Standul României Standul României

Având dimensiuni impresionante, standul s-a făcut remarcat. Ceea ce ne-a surprins în mod plăcut este faptul că pe una dintre lateralele acestuia, reprezentații Ministerului Turismului au ales să afișeze imagini din Salina Turda.

Laterala cu poze din Salina Turda Laterala cu poze din Salina Turda

Având în vedere că la toate târgurile de turism internaționale, România se prezintă cu același stand, Turda, prin Salina Turda, a ajuns să fie unul dintre punctele forte care promovează turismul în țara noastră.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrarile la Autostrada Transilvania între Cluj și Nădășelu vor începe în luna septembrie

Lucrarile la tronsonul de 8,7 km de pe A3 dintre Gilau (Cluj Vest) si Nadaselu au termen maxim sa inceapa...

Închide